Bra start på dagen!

2011-02-28, 12:20:36 / Kategori: Allmänt
Idag vaknade hag av att de ringde från ett ställe och frågade om jag ville komma på jobbintervju för ett sommar- och timmvikarie jobb, kan tillägas att det är som lärare!!!!!!!!!!!!!! Wiiiiiihooooo
Jag har inte ens sökt jobbet men de hade hört rykten om att jag skulle vara duktig och passa för jobbet, hallå det är ju helt galet bra.
Förra sommaren fick jag kämpa allt vad jag kunde för att hitta ett sommarjobb och denna sommaren bara kommer dem till mig. Känns ju helt fantastiskt att det är lärare från min VFU plats som har tipsat om mig.=)
Så jag ska på arbetsintervju på torsdag, sen får vi se.
Nu ska jag iväg till skolan.

Dagens outfit:

Matmatmatmatmat

2011-02-27, 20:50:28 / Kategori: Mat
Jag tror att nyckeln till en vältränad kropp är MAT, garanterat mat. Man får ingen snygg kropp genom att slarva med maten.
Nyttig mat regelbundet. Så att man håller ämnesomsättningen igång och håller blodsockret på en bra nivå. Då blir man både glad och orkar mer.
Jag har aldrig någonsin haft ett bra förhållande till mat, har alltid sett det som min värsta ovän och boven till allt ont. Vill man bli smal ja då är det ju bara att sluta äta, FEL, så jäkla fel. Då drog jag ner på maten för att bli smal och sen belönade jag mig själv med skit, typ pizza. Det viktigaste då var att vara snygg och smal så att jag kunde få så mycket uppmärksamhet som möjligt, helst av killar.
Man kan äta allt men med måtta om man bara tränar rätt.
Nu är jag och maten bästa vänner. Jag älskar mat och är inte alls rädd för att äta längre. Jag går aldrig hungrig längre sen jag börja äta riktiga måltider och mellanmål. Dessutom mår jag bättre och har inte haft problem med min mage på jätte länge, har tidigare haft problem med magkatarr. Jag vet att jag DEFINITIVT inte kommer att må bättre, springa längre, orka mer eller bli smalare genom att inte äta.
Dessutom har jag förlängesedan lagt ner strävan efter att vara "smal". Jag känner mig alldeles lagom som jag är, jag vill bara bli starkare och snabbare och utmana mig själv. Jag är i mitt livs bästa form, för ett årsen klarade jag inte av att jogga en kilometer nu springer jag en mil. Jag har säkert varit smalare, men jag har aldrig mått så här bra och vart så nöjd som jag är med mig själv. Och det absolut viktigaste är att jag gör det för mig själv inte för att imponera på någon annan.=)

Favvo mat:


Min första mil! Wiiiihooooo

2011-02-27, 17:38:48 / Kategori: Allmänt

foto0230 (MMS)

Så här röd i ansiktet blir man när man sprungit sin första mil på 61,58! Jag är fan kär i mig själv:) Nu ska jag hem å käka och dricka proteindryck!


Förtjänar

2011-02-27, 12:22:07 / Kategori: Allmänt
Vilket ord egentligen. Innan tyckte jag att jag förtjänade att äta godis, pizza, chips mm. när jag var glad, ledsen och arg. I princip alltid då.
Just nu tycker jag att jag förtjänar något för att jag är så duktig med träningen, kosten och med alkoholen. Jag gör liksom allt med måtta, vilket är en stooor bedrift för tjejen utan måtta.
Men jag vill inte att belöningen ska bestå i någon form av mat. Så jag tänkte att jag antingen skulle åka till Stockholm och shoppa och pussa på mitt gudbarn Erik eller åka till Kalmar och hälsa på mina gamla vänner och shoppa där. Eller så åker man helt enkelt utomlands någonstans där det är varmt. Hmmm jag vet inte riktigt......
Nåt får det bli iaf. Har jag dessutom lite tur så kanske det blir lite pengar i mellan min bil och den nya bilen jag ska köpa.=)

Här är en bild på mig och Emma när vi var i Prag:


Alkohol

2011-02-26, 13:52:49 / Kategori: Allmänt
Är ett jäkla skit egentligen, helt värdelöst rent ut sagt. Istället för att ha hemma kväll som jag tänkt först så drog jag hem till en kompis. Tänkte att jag har ju ändå fuskdag och har ju inte druckit någon alkohol på 6 veckor så jag tog med mig några cider.
Det var iaf en riktigt riktigt trevlig kväll. Men jag hade ju kunnat skita i att dricka för det var ju sällskapet som var trevligt och inte alkoholen. Dessutom var jag skiträdd för att bli jätte full när det var så längesedan jag drack. Jag blev som tur var alldeles lagom full. Men idag har jag ont i huvudet och har sovit jätte länge, känner mig helt sliten. Vilket betyder att det inte blir någon träning idag, jäkla skit. Alltå var det inte alls värt att dricka igår, heeeelt onödigt. Hade haft precis lika trevligt utan att dricka
Dessutom skulle jag åkt hem till Fegen idag, men det orkar jag nog inte. Vi får väl se.
Så här såg jag ut igår:



Tror jag ska skita i att dricka alkohol i fortsättningen, undvika det i ännu större utsträcning iaf.

F som i fusk och fredag=)

2011-02-25, 15:51:10 / Kategori: Allmänt
Japp idag är det fredag underbara fredag! Dessutom har jag tänkt att ta min fuskdag idag och vilodag, ljuva vilodag.
Idag har jag vart i skolan med min effektiva grupp och pluggat, det gick toppen. Efteråt så hämtade mamma och pappa mig i Halmstad och körde hem mig till Falkenberg där vi fikade på världens bästa Falkmanska café, mitt favvo café.
Nu har jag sovit en stund vilket var riktigt skönt och nu ska jag och Enya ut på våran 1mils runda, det är sånt vi gör på vilodagen.=)
Ikväll väntar god mat och:


Och förmana mig gärna om Coca-Cola Zero, för jag kommer inte lyssna ändå!;)
Trevlig helg!!!

Pushit babe pushit

2011-02-24, 21:10:43 / Kategori: Träning
Fy f-n alltså, kom precis hem från ett skivstångspass med Ninni. Jag brukar gå på Gunn´s skivstångspass annars så tänkte att jag skulle prova på Ninni´s pass nu när hon är tillbaka. Jag frågade henne om passet var upplagt som Gunn´s och om man kunde ha samma vikter och hon svara att det inte är samma upplägg men att jag kan ha samma vikter. Vilken BLÅSNING alla övningarna var ju mycket längre så det blev ju grymt jobbogt med mina vanliga vikter. Är helt död i armarna nu, men det är skönt.
Dessutom sa hon att jag är jätte lik Robyn. Allvarligt ska man säga tack då, ELLER??? Jag sa att jag tar det som en komplimang och hon sa att jag skulle det. Men vid närmare eftertanke:

Robyn


Jag


Vi är väl verkligen inte lika????

Vårkläder

2011-02-24, 12:54:07 / Kategori: Allmänt
Jippe, har beställt massa vårkläder! Finns det något roligare en att shoppa? Tycker att det är roligare att beställa en att kolla ute i butiken nuförtiden. Innan shoppa jag aldrig på nätet och nu är det de enda jag gör.
Jag hittar aldrig något i butiken, kanske för att jag inte har tålamodet att kolla igenom allt och sen kan jag inte se det framför mig på samma sätt som när man ser det på någon.
Här är några av fynden:
  
Funderar dock på vilken kläning jag ska köpa, vilken tycker ni den rosa eller den blå? HJÄLP



Va tycker ni? Rosa, blå, rosa, blå????

Har samma problem med dessa:
   

Svårt väldans svårt!

Sådan matte, sådan hund?

2011-02-23, 17:00:11 / Kategori: Allmänt
Tror det stämmer oerhört bra ibland. Jag och Enya beter oss väldigt likt, ibland så är det negativt eftersom vi båda är OTROLIGT envisa.
Jag tror man måste vara antingen jäkligt envis eller väldigt tålmodig om man har en Rottweiler. Jag hade önskat att jag var tålmodig men man tager vad man haver hehe.
På vilket sätt är vi lika då kanske ni undrar:
Vi är väldigt signal känsliga båda två. Alltså vi tar lätt upp andras signaler. Så som när Enya träffar andra hundar då skiter Enya ganska fullkomligt i dom, men om de viftar på svansen och är glada då gör hon det tillbaks och om de är aggressiva så blir hon det med, gör dom utfall då backar hon dock. Och precis sån är jag också, hälsar du så hälsar jag och så vidare.
Vi ändrar temprament enormt snabbt, det går på en sekund från glad till arg. Men vi tjurar inte utan vi skakar av oss det super kvickt och går vidare, vi är verkligen inte långsinta.
Något som är lite jobbigt är dock att Enya inte lyssnar överhuvudtaget på någon förutom mig, inte ens pappa när han blir jäkligt arg. Hon är en riktig en persons hund på det viset även om hon tycker om alla, så lyssnar hon bara på mig.

Jag och Enya:

Inte min dag!

2011-02-23, 13:02:03 / Kategori: Allmänt
Gårdagen var inte riktigt min dag. Först inbrottet och sen skulle jag iväg på Tovas kalas och då pajja min bil så det sket sig de med!
Så jag fick köra bilen till Toveks och sen gå hem i kylan utan vantar och mössa.:(
Så nu har jag bestämt mig för att laga bilen och sen sälja den så fort som möjligt. Jag behöver inte en stor bil längre eftersom jag aldrig åker med hundarna i bilen längre. Behöver en liten snål bil som jag kan ha när jag kör till Halmstad. Just nu har jag ju en Audi a4 combi med quattro och den är alldeles för dyr och fin för en fattig singel student.;) Jag köpte ju den när jag var lyxhustru i Kalmar haha NÄ då......;)
Idag ska jag plugga massa och sen ikväll ska jag springa intervaller.
Dessa bilderna tog jag innan när jag och Enya gick bort till Toveks bil:



Finaste tjejen i världen=)

Ni kanske undrar varför min mops Rut aldrig är med, men det är för att hon inte orkar gå så långt(eller inte vill). Så jag går bara små promenader med henne efter jag vart ute med Enya på långrunda. Men hon går ju med oss på kvällsrundan som inte är så lång.

Födelsedagskalas

2011-02-22, 17:07:28 / Kategori: Allmänt
Jahopp då kom man precis hem från skolan. Och har precis vart ute och gått en runda med hundarna och slagit in lilla Tovas packet.
Ska nämligen iväg på 2-års kalas ikväll.
Förresten tack för omtanken runt inbrottet, det värmer!=)

Köpte detta till henne:


Packetet blev så här:


Vad tycks?=)

Inbrott!

2011-02-22, 11:29:25 / Kategori: Allmänt
Japp, ni hörde!
Idag så vaknade jag klockan 09.00 av att dörrklockan ringer, så jag stressar upp och öppnar. Då står de två gubbar från Fabo utanför som säger att jag har haft inbrott i mitt förråd. HALLÅ helt galet. Så vi gick ner dit och kolla och då var det mitt förråd och ett annat som hade blivit bestulet. Men det värsta är att jag inte har en aning om vad dom har tagit. Kan inte komma ihåg överhuvudtaget vad jag hade där typ.
Det värsta är att jag hade typ inget av värde i mitt förråd och förrådet i jämte mig hade ett högtalarsystem, en barnvagn och massa sommardäck. Varför gör man inte inbrott i det då istället, där fanns det ju massa saker att sälja. Vi har typ samma lås med, så det kan inte vara svårare att göra inbrott där.
Dom på Fabo sa att det liknade sabotage. Det värsta är att det antagligen är någon i huset eftersom inte dörren till förråden var uppbruten.
Jag slår vad om att det är människan som röker i trappuppgången som har gjort det, för han är säkert sur för att jag sa till han att man inte röker i trappuppgången. Sjukt äckligt ju. Grrrrr

Jag och Enya ponken har varit ute och gått 7km nu på morgonen för att rensa huvudet. Nu ska jag iväg till skolan och efter det köpa present till mitt syskonbarn Tova som har födelsedagskalas ikväll. Lägger ut bilder på presenten sen och ska berätta en kul grej som jag tänkte på innan när jag var ute och gick.=)

Dagen outfit:

Livet

2011-02-21, 17:41:45 / Kategori: Allmänt

Har kommit på att det blir väldigt mycke träningssnack här i bloggen, men just nu är jag väldigt inne i min träning. Men jag hinner ju med skola, hundarna och vännerna med. Eller det sist nämnda kommer väl lite ikläm faktiskt. Men jag träffar ju en del av mina kompisar i skolan och jag tränar ju med en av dom.=)
Sen blir de att det är fullt upp på veckorna och sen på helgerna ska ju alla festa och det är jag inte alls sugen på. Just nu så tycker jag att det är mycket mysigare att kolla på film, käka god mat och umgås med någon vän. Saken är ju den att då blir de bara samma människor man umgås med, för vissa av ens kompisar festar VARENDA helg! Inget fel på det, men det är inget jag är sugen på just nu iaf.
Så kommer vi till kärleken då och det är väl som vanligt alltid något på g, men vi får se hur det blir med det helt enkelt.;)
Nu ska jag iväg och träna med "R", som vanligt hahahaha. GÖTT=)
Alla snygga träningskläder är i tvätten så de blir dessa, men de är helt okej. Linnena kommer från HM sport och byxorna från Etirel:


Mot skolan

2011-02-21, 11:32:21 / Kategori: Allmänt
Hopp idag så börjar nya kursen inkluderande syn- och arbetssätt, specialpedagogik alltså. Ska bli himla spännande eftersom jag har tänkt att läsa specialpadagogik sen.
Börjar inte förens 13.00 vilket är både bra och dåligt för man hinner gå en långrunda med Enya innan och slipper stressa, men det är tråkigt att komma hem så sent och det blir helt konstigt med maten.
Trevlig dag=)


Veckans träning!

2011-02-20, 18:51:39 / Kategori: Veckans träning
Så här kommer veckans träning att se ut:
Måndag- styrka/medel pass
Tisdag- vilodag eftersom jag ska till skolan och på födelsedagskalas. Men det blir iaf 1mil promenad med Enya.
Onsdag- löpning intervaller och mage.
Torsdag- skivstångspass
Fredag- 8km löpning och armar.
Lördag- 1mil löpning/gång så mycket löpning som möjligt.
Söndag- vila.

Kollade på "Mitt liv som Hellner" igår på svt play. Vilket toppen program. Fick hur mycket inspiration som helst till min egena träning. Så nu blir det massa steg intervaller i fortsättningen!=)

Vilodag

2011-02-20, 12:04:07 / Kategori: Allmänt

Idag är det vilodag, alltså en av de två vilodagarna som jag har i veckan från träningen.
Tänk att de kan va så svårt att vila, är sååå jäkla sugen på att dra iväg till friskis och köra lite styrka. För ett årsen klarade jag knappt av att ta mig till gymmet och nu klarar jag knappt av att stanna hemma på vilodagen. Älskar verkligen att träna.
Just nu är det ännu roligare att träna eftersom man börjar märka resultat på styrke delen. Innan kunde jag inte förstå varför killar alltid ska träna sina armar till överdrift, som mitt kära ex haha. Men nu kan jag förstå det eftersom man ser resultat på armarna mycke snabbare en andra muskelgrupper och då blir det automatiskt roligare att träna armar.=)
I eftermiddag ska jag och Enya iaf ut och gå en 1,5mil, det är lagom på vilodagen.
Denna veckan har jag avverkat 4,5mil på löpbandet eller på promenad med hundarna.=) HÄRLIGT

Funderade lite på vem jag har som förebild i träningen och dessa tjejerna tycker jag har snygga kroppar. Vältränade, smala men med kurvor=)

Jessica Simpson

Megan "hotie" Fox

Jessica Alba

Riktigt snygga kvinnor enligt mig!


Fuskdag med stort F

2011-02-19, 17:28:13 / Kategori: Allmänt
Japp idag är det veckans fuskdag, UNDERBART!
Har dessutom klarat av 8km på löpbandet idag och passat barn, så känner mig extra duktig! (inte för att det är jobbigt att passa Tuva, men ändå)
Här är Tuva:

Det här ska jag äta ikväll som fusk!;) MUMS


Så här glad blir man av tårta:)


Trevlig hleg=)

Strålande väder

2011-02-19, 11:27:50 / Kategori: Outfits
Riktigt mysigt med fint väder. Vi har precis vart ute och gått en runda och käkat frukost.
En viss kille skickade sms 05.18 imorse, så jag vaknade i tid iaf haha. Som tur va kunde jag somna om, de var ändå värt att vakna för liksom. ;)
Snart ska jag iväg till gymmet och avverka 8km på löpbandet, vi får se hur det går. I eftermiddag ska jag till min gammla arbetsplats och passa min kompis lilla söta Tuva, ska bli riktigt mysigt.=)

Promenad outfit=)

Den nya frisyren=)

2011-02-18, 18:29:14 / Kategori: Allmänt
Före:


Efter:



Är själv jätte nöjd, Sara är världens bästa frisör och en riktigt bra vän! Hon jobbar på Team Harvard´s här i Falkenberg.(Där jag själv jobbade innan;)

Va tycker ni?

Shit nu händer det snart

2011-02-18, 16:44:43 / Kategori: Allmänt
Ska iväg till Sara och klippa mig nu. Färgen blev iaf bra.
Har fortfarande inte bestämt mig än.....
Före och efter bild kommer innan 21 iaf!!=)

Lugg eller inte lugg

2011-02-18, 11:59:21 / Kategori: Allmänt
Det är den STORA frågan idag hörrni. Ska färga utväxten och klippa håret idag. Och nu är frågan om jag ska skaffa rak lugg igen eller inte, va tycker ni? Behöver verkligen råd!!!!!
Här kommer en bild på när jag har lugg och en på hur jag ser ut nu! Kan ju tillägga att jag kanske väger 8kg mer på luggbilden och har kort hår, så det blir väl inte riktigt rättvist men men....


Så här såg jag ut på runt nyår:


NI MÅSTE HJÄLPA MIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kesoplättar

2011-02-17, 22:20:05 / Kategori: Allmänt

Igår gjorde jag kesoplättar, som var GRYMT goda!! Riktigt riktigt goda..
Gjorde om receptet lite så de passa min matstil..
Men här kommer det:

1 liten burk keso
2 ägg
1,5-2 msk fiberhusk(eller 3msk dinkelmjöl, fullkornsmjöl eller vanligt mjöl)
Jag hade också i kanel och lite sötningsmedel, men man kan smaksätta med vad som helst eller låta bli.
1 tsk kanel
1 msk sötningsmedel (eller vanligt socker)

Blanda allt i en bunke och stek små plättar. Jag hade hemma gjord rårörd hallonsylt, men man kan nog ha vilken sylt som helst! Passar jätte bra som kvällsmat då det är riktigt mycket protein i.=)

Nu kollar jag och "R" på Sweet home Alabama efter skivstångspasset.

God kväll=)


Fin start på dagen

2011-02-17, 11:25:11 / Kategori: Allmänt



Jag fick dessa korten av "R" och "A" i födelsedagspresent, hur mysiga som helst. Man bytar kort varje morgon så att man får ett nytt. Och alla kort är jätte mysiga och peppande. Idag fick jag kortet ovan, där det står "du har så mycket att ge". Så då tänkte jag att jag ska ge mig iväg till bibblan och slutföra min hemtenta..

Have a nice day=)


Löpning

2011-02-16, 20:37:06 / Kategori: Träning
Har precis kommit hem från gymmet där jag har sprungit 7km!=) Känns sååååå skönt nu kan jag säga.
Har dessutom slagit mitt rekord i "riktiga" armhävningar haha, tänker dock inte säga antalet förens jag kommer upp i en ansenlig summa som jag inte skämms över! ;)
Här är en bild på dagens tränings outfit:

Tightsen är från Röhnisch och linnet med, hoodien är från Northbrook!

Så här ser tightsen ut bakifrån:


Nu ska jag prova att gör Kesoplättar istället för köttfärssoppa. Bild, betyg och recept kommer imorgon om de var goda!!=)

Dagens outfit=)

2011-02-16, 15:35:04 / Kategori: Outfits
Så här ser jag ut idag, en helt vanlig pluggdag!
Skjortan kommer från Ge-kås tror jag..=)


Ser ni att Rut min lilla Mops lyckades komma med. Kan det bero på att hon ALLTID springer efter mig haha!!

SMS-inlägg

2011-02-16, 10:56:54 / Kategori: Allmänt

foto0132 (MMS)

Jag och Enya ute på morgonpromenad runt doktorspromenaden. Blev inte så värst bra eftersom fotomodellen Enya vägrade att vara med om hon inte fick tugga på en pinne samtidigt, så hon fick helt enkelt bara va med på ett hörn. Och hon är ju liksom den snygga av oss två haha.. Nu ska jag plugga lite. Ha en bra dag


Cirkelfyspasset

2011-02-15, 21:45:07 / Kategori: Träning
Då är man precis hemma ifrån cirkelfyspasset, heeelt slut! Känns som att båda mina axlar är urled och benen är som spagetti. SKÖNT!!! Då gjorde de det de skulle.
Står just nu och lagar kotletter med dragonsås och massssssa bönor, yes ni hörde rätt klockan är 21 och jag lagar mat! Har ju sovmorgon imorgon så det får bli en sen kväll ikväll, med god mat och gott sällskap iform av hundarna.

Cirkelfyspasset får 4/5 i betyg. Instruktörerna var toppen, passet var riktigt tufft och övningarna var väl genomtänkta. Det enda som drar ner betyget var musiken och att man ändå hade mycket eget ansvar eftersom man inte gjorde sakerna ihop Så man kunde göra övningarna sakta om man ville men jag körde på i bra takt. Men blev ju extra peppad av att man körde varje övning 45sek och vilade 12sek, vilket gjorde att man verkligen pressade sig själv till max när man vissste att det "snart" var paus.
Ska nu mera köra detta passet varannan vecka som variation till medel/styrkepasset.=)

Här är en bild på kvällens mat:

Japp, stor portion. Men var riktigt hungrig efter passet!=) 

Vilken dag

2011-02-15, 18:14:01 / Kategori: Mat
Vilken dag hörrni. Har varit i skolan heeeela dagen och redovisat estetiska lärprocesser, ganska segt må jag säga.
När jag kom hem så hade jag äntligen fått ett brev från posten där det stod att jag kunde hämta min nya "boxer". Det är ingen boxer eftersom den kommer från tele2 eftersom det är det enda som funkar i detta förblånade hus haha.
Men ÄNTLIGEN har jag mina favorit kanaler igen, gud va jag har saknat dom. Pinsamt egentligen att man kan vara så beroende av sina kära serier haha.
När jag och Enya hade varit och hämtat ut packetet så gjorde jag kokospankakor med rårörda hallon och sötningsmedel, vilken favorit det är alltså. Såå himla gott, dock inget för de som inte tycker om kokos. 
Här är receptet:

2ägg
1dl riven kokos
1dl vispgrädde(om man käkar gi, annars duger väl matlagningsgrädde säkert)
smör till stekning

Man mixar kokosen tills kokosen blir som mjöl. Blanda sedan kokosmjölet, äggen och vispgrädden och låt smeten vila i 10-15min. Efter det stek som små plättar, det är lättare att vända dem då! Man kan i princip ha vilken sylt som helst till, jag gör ju min egna!=)

Glömde fota, eftersom jag var såååå hungrig haha!

Snart ska jag iväg på cirkelfyspass, ska bli väldans spännande eftersom det i princip är enda passet jag inte testat på friskis än. Tror det är som stationer där man gör olika saker. Jag får väl skriva vad jag tycker om det efteråt.
Annars är ju mina favoritpass skivstång eller medel/styrka.

Här är en bild från friskis på ett cirkelfyspass:

Återkommer med en kommentar senare=)


Mål 2011

2011-02-14, 15:35:43 / Kategori: Träning
Jag har ju helt glömt av att berätta om årets mål. Det är ju trots allt för det som jag orkar träna 5 dagar i veckan och äta någorlunda sunt.
I år ska jag och min vän "R" springa Vårruset och Tjejmilen.
Jag vill springa Vårruset på på helst under 25min och Tjejmilen under en timme iaf. Vi får väl se hur det går!=)

För att nå dessa mål så försöker jag att träna fem dagar i veckan var av två styrkepass och tre konditionspass. Anledningen till att jag inte bara tränar kondition även om jag för att klara målen mest behöver ha bra kondition är för att kroppen behöver vara stark för att man skall ha bra hållning och klara sig från skador. Man vill ju gärna ha lite snygga muskler med haha.....
Jag försöker även att äta bra eftersom man inte vill springa runt med massa tunga extra kilon och dessutom ha den där extra energin. Jag har valt att köra en typ av GI som är anpassad efter min träning. Eftersom jag aldrig hade klarat av att räkna kalorier även om det är effektivt det med. Jag försöker att vara stenhård på veckorna och inte "fuska" något då och sen får jag unna mig på helgen. Ofta blir det godis eftersom jag är en riktig godisgris, så då väljer jag hellre det än onyttig mat och alkohol.
För att träningen skall gå så bra som möjligt så dricker jag bara alkohol vid två tillfällen i månaden och röker inte över huvudtaget. Innan kunde jag ju ta en cigg då och då på fester och så.
Jag vet att jag låter som VÄRLDENS tråkmåns men det är jag inte, jag unnar ju mig saker med men med måtta.=)

Detta mål handlar inte om vikt utan om att jag mår bättre när jag tränar och äter bra.=) 


Pluggar

2011-02-14, 13:58:57 / Kategori: Allmänt
Och det är såååå grymt tråkigt hörrni. Skriver hemtenta på Estetiska lärprocesser, vilket är ganska flummigt. det handlar i princip om hur man kan få in de olika sinnena i sin undervisning, för att göra undervisningen mer "rolig" enligt vissa böcker. Detta stör ju mig givetvis eftersom jag inte fattar varför de inte istället uttrycker att det är bra att få med estetiska lärprocesser i sin undervisning eftersom man på så sätt kan tilltala individer i klassen som kanske lär sig bättre genom att använda olika sinnen. Jaja jag skriver om det iaf. Tur att man har så otroligt lätt för att störa sig och gå igång på saker, annars hade det varit mycket svårare att komma på vad man skall skriva om. ;)
Jag har iaf skrivit inledningen och om 6min får jag ta lunch i en timme(UNDERBART). Jag lägger alltid upp ett litet mentalt schema över hur jag ska plugga. ;) Blogga och facebooka ingår väl inte riktigt, men man måste ju fuska lite.
Ikväll ska jag springa intervaller med "R" som ÄNTLIGEN har blivit frisk så att hon kan träna med mig igen!! Tummen upp för det.
Till och med Enya är totalt uttråkad av allt plugg



Och bordet ser ut som kaos när jag pluggar haha

Veckans träning!

2011-02-13, 22:46:20 / Kategori: Veckans träning
Denna veckan kommer jag köra:

Måndag- kondition: crosstrainer 25min och intervaller på löpbandet 20min, styrka: mage
Tisdag- cirkelfys gruppträningspass
Onsdag- kondition: löpning, styrka: armar
Torsdag- skivstångs gruppträningspass
Fredag- vila
Lördag- kondition: löpning, styrka: mage
Söndag- vila

Att tilläga är väl alla lånpromenader med älsklings vovven Enya!=)
På lördag ska jag nog festa därför tränar jag på lördagen och vilar på söndagen. De helger då jag inte dricker så vilar jag oftast fredag, lördag och tränar på söndagen istället.


Veckans mat!

2011-02-13, 22:32:07 / Kategori: Veckans mat

På Måndagar eller söndagar brukar jag alltid göra en lista på maträtter som jag kommer göra under veckan, eftersom det är lättare att handla då. Dessutom är det ju toppen med matlådor med!=) På helgerna så lagar jag mat lite mer spontant eftersom jag aldrig vet vad som händer.

Måndag- Tacogratäng (köttfärs, philadelphia och creme fraiché)
Tisdag- Fläskkotletter, dragonsås och bönor
Onsdag- Köttfärssoppa
Torsdag- Fullkornspasta med ädelost/spenat och korv sås
Fredag- Lövbiff, beá och bönor
Lördag- (kycklingfilé, ädelostsås och ärtor)
Söndag- (kycklingcurry)

Som ni märker så äter jag nästan inga kolhydrater och gör jag det så är det ofta fullkorn. Dock är det inget lchf precis, utan jag äter grönsaker och frukt precis som jag vill. I GI så äter de ju bara vissa frukter och grönt, menas jag äter vad jag vill när dee gäller frukt och grönt.
När jag har tränat får jag i mig kolhydrater i form av juice, frukt eller protein dryck.
Är verkligen inget hälso freak, så klart jag fuskar ibland. Som på helgerna då jag får äta godis. Jag menar jag tränar ju ändå fem gånger i veckan och är inte ute efter att gå ner i vikt, bara äta mer hälsosamt och ändå äta sånt som jag tycker om.


Nya träningskläder

2011-02-13, 18:54:20 / Kategori: Träning
Jag kom precis hem från bion nu. Filmen var jätte mysig och det var sååå trevligt att kolla på bio med mina små syskon barn och min syster, även Annie min äldre systerdotter följde med! Riktigt trevligt.
Idag börjar Enyas tabletter mot urinvägsinfektionen verka, vilket är skönt. Har tyckt såå synd om mitt lilla(stora) hjärta.
Idag har jag tränat i mina fina nya träningskläder. Tightsen är från Nike och linnet med, hoodien är från Northbrooke och flaskan från Röhnisch. Älskar färgglada kläder när man tränar, då blir man pepp!


Min frukost! Musli med svartavinbär, rödav...

2011-02-13, 11:50:44 / Kategori: Allmänt

foto0113 (MMS)

Min frukost! Musli med svartavinbär, rödavinbär, jordgubbar och hallon.. Har precis vart ute och gått runt vallarna, så himla fint det är i Falkenberg egentligen. Nu ska jag iväg till gymmet och i eftermiddag ska jag på bio med min syster och mina fina syskonbarn. Det blir Disneys Trassel!=)


Min födelsedagstårta:)

2011-02-12, 16:30:40 / Kategori: Allmänt

foto0108 (MMS)

Min födelsedagstårta:)


Godmorgon!

2011-02-12, 11:01:19 / Kategori: Allmänt
Vilken strålande dag alltså, helt fantastiskt. Har precis varit ute och gått en långrunda med Enya. Vi träffade dessutom en stor Leonberger hund som ville leka med Enya, så Enya var helt överlycklig. Synd att jag inte hade mobilen med mig så jag hade kunnat skicka en bild.
Nu ska jag städa och duscha innan mina gäster kommer i eftermiddag. Ikväll kommer en kompis hit och vi ska laga mat och kolla på film. Alldeles lagom eftersom jag inte är det minsta sugen på att fira min födelsedag genom att festa.=)
Men jag ska ju ha inflyttningsfest en dag när jag orkar med.
Ska lägga ut en bild på födelsedagstårtan sen när jag dekorerat den!
Här är en Leonberger, en sån som Enya lekte med innan!

Fredag!!

2011-02-11, 15:15:58 / Kategori: Allmänt
Fredag är väl definitivt veckans bästa dag, iaf för mig. Då har man ju heeeela helgen framför sig, UNDERBART!
Idag har jag varit i skolan från 9-13 när vi egentligen skulle vart där enda tills 16, gissa om man blev glad då! Efter det svängde jag förbi ICA och köpte strössel och geléhjärtan till att dekorera min fina tårta, som vi ska äta imorgon.
Ikväll skulle jag egentligen på inflyttningsfest, men är inte alls sugen på fest så det blir myskväll med hundarna, god mat och fruktsallad med grädde. Inte fyskam det heller!=) Vet inte vad som hänt med mig men har absolut inte någon lust alls att festa längre, men suget kommer väl tillbaka.
Idag skiter jag i att träna eftersom jag har lite ont i halsen sen jag tränade igår. Så det får bli träning på söndag istället. Det är bara löpning kvar denna veckan, 2 styrkepass 1 löppass och 1 intervallpass är redan avklarat denna veckan.=)

Hoppas ni får världens bästa fredag hörrni..

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!