Bara tvungen

2012-02-29, 19:37:46 / Kategori: Allmänt

Kolla dessa tottarna. Dom är verkligen som bill och bull


Backstage

2012-02-29, 10:50:10 / Kategori: Allmänt

Sitter här i kulissen och väntar på att få entra scenen. Lite överdrivet kanske men det är nästan så när man sitter i lärarrummet och väntar på att lektionen börjar. Idag står det psykologi och filosofi på schemat! Kul. Vi ska snacka om etik och moral och personlighet/identitet. Annars har jag fullt upp med projektskiss, heltids lärar jobb och helg jobb. Hinner inte med verken träning eller något annat. Slutar 16 och pluggar projektskiss till läggdags.


Full rulle

2012-02-27, 20:41:39 / Kategori: Allmänt

Här är det fullt upp med praktik och lektionsplaneringar. Har haft mina första lektioner själv idag och det var härligt och kul. Älskar energin man får av ungdomarna.:)
Nu ikväll har jag suttit med ännu mer lektionsplanering för att jag ska kunna jobba med projektskissen på resten av fritiden.;)

Jag och gullunge


Hemma igen

2012-02-26, 20:32:40 / Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma i Falkenberg igen. Har varit en jätte bra helg i Kalmar. Massa mys, god mat, shopping och en del fest. Tog nästan inga kort så ni får hålla till goda med en bild på mitt nya linne.

Imorgon börjar min praktik tid på Falkenbergs gymnasium.:)


Morgonmys

2012-02-24, 08:58:55 / Kategori: Allmänt

Eftersom Rut(mopsen) är hos min mamma och pappa över helgen så myser jag och Enya faktiskt i sängen idag. Mina hundar får inte vara i sängen annars men idag var jag så mys sugen.;)
Snart ska jag till gymmet och efter det ska jag och Enya åka till Kalmar för att hälsa på P. Jag hatar egentligen Kalmar men vad gör man inte för killen man tycker om.;)

Hörs senare


Ohh Ohh i like it

2012-02-23, 14:51:29 / Kategori: Allmänt

Solglasögon väder ute och lunch med mamma, det blir inte mycket bättre. Och ändå toppar jag med bio kväll med fina Mia.:))))


Bra start på dagen

2012-02-23, 10:42:43 / Kategori: Allmänt

Idag började jag dagen med ett spinning pass på Friskis. Skönt att komma upp i tid och ha träningen gjord innan klockan är 10.:)
Nu blir det plugg och sen lunch med mamma!:)

Igår förberedda jag mig inför resan genom att dricka dukoral mot kolera och sen fick jag pengar till resan i födelsedags present av systeryster.:)


Tungt och roligt

2012-02-22, 22:00:04 / Kategori: Allmänt

Dagen började tungt och har bara blivit bättre.:) Drog direkt till gymmet idag och skulle köra 40min kondition på crosstrainern men fy tusan va jobbigt det var efter gårdagens ben pass. Tjoho va jag fick ta i men galet skönt och galet stolt över att jag härdade ut.:)
Efter det blev det lunch med min storasyster, jätte gott och kul att umgås med min syster. Inte ofta det händer. Ikväll har jag firat min tokiga lilla brorsdotter Tova som fyllde 3år. Glömde kameran i bilen och mobilen tyvärr. Helt underbar dag helt enkelt:)


Träningskläder

2012-02-22, 13:17:17 / Kategori: Allmänt

Lyckades också få med mig lite träningskläder hem igår. Hade främst tänkt använda dom i Indien framöver eftersom det är liiite kallt med shorts i Sverige än.:)


Ny förälskad

2012-02-21, 21:48:02 / Kategori: Allmänt

Är helt nyförälskad i mina nya fina löpardojjor. Åhh va nöjd jag är. Har haft Asics innan och dom har verkligen vart toppen, men än så länge verkar dessa vara ett strå vassare. Provade Nike med men dom funkar inte alls för mig stela, platta och klumpiga. Men dessa nya Saucony hurricane känns som att springa barfota på en äng smidiga, rörliga men ger stöd precis där jag behöver eftersom jag har pronation. De är speciellt framtagna för att få ett häl till tå steg som är så poppis inom löparkretsar.;)

Jag är kär:)


Shopping och fika

2012-02-21, 13:23:19 / Kategori: Allmänt

Idag är jag och shoppar med Annie min fina systerdotter och min mamma. Just ni sitter vi och lunchar och snackar skit. Väldigt mysigt. Nu ska vi iväg och kolla ut nya löparskor till mig.:)


Ledighet

2012-02-20, 13:13:05 / Kategori: Allmänt

Denna vecka är jag ledig eller jag har planerings tid inför min praktik. Så idag har jag tagit ledigt i princip. Väldigt skönt. Jag och hundarna har varit ute och gått i solen och nu ligger vi i soffan och kollar på Sherlock, väldigt spännande och mysigt. Efter detta blir det gym och ikväll ska jag till Göteborg för träff med klassen som jag åker till Indien med. Önskar att det vore min underbara Halmstad klass jag ska åka med men denna klassen blir säkert toppen med.
Tittar nog in med en outfit inför kvällen!:)


Härlig eftermiddag

2012-02-19, 17:54:07 / Kategori: Allmänt

Efter promenaden så ringde mamma och frågade om jag ville luncha med henne och pappa och de ville jag ju såklart. Så det blev lunch på favorit stället stantons där dom har massa onyttiga och nyttiga godheter. Så mamma tog sallad, jag lasange och pappa pizza.:)
Sen kom jag till jobbet en halvtimme förtidigt eftersom jag bytat med Maritha och inte riktigt visste när jag börja, så då gick jag en liten runda till utanför jobbet.:) Nu sitter vi och myser efter kvällsmaten här på jobbet.



Oflyt

2012-02-19, 12:49:37 / Kategori: Allmänt

Idag hade jag tänkt gymma innan jobbet men när jag kom till gymmet så var det stängt. Dom har tydligen ändrat öppettider på söndagar till 13. Så det var bara att åka hem igen. Sen fick jag för mig att jag och Enya skulle gå en långgrunda istället, eftersom hon löper så är det ingen ide att försöka springa eftersom hon ska lukta på ALLT.;) Men de va värsta isbanan ute. Inte klokt, vi fick gå supersakta. Men de passa ju Enya som fick många trånade blickar av andra hundar.;)


Efter tenta kommer saknad

2012-02-18, 11:10:35 / Kategori: Allmänt

Nu när tentan är över och jag kan ägna tankarna åt andra saker så började en saknad av P sprida sig. Inte ofta jag jag saknar han eftersom jag vet att det inte tjänar något till och att jag snart kommer träffa han. Men det är inte en sån där jobbig längtan utan än mer härlig känsla när jag tänker på han. Ska iaf bli underbart när vi får träffas på fredag.:)
Annars är allt bra och jag ska snart sticka iväg till gymmet! Efter det jobb..


Bildlös!

2012-02-17, 22:09:40 / Kategori: Allmänt

Denna jäkla mobilappen funkar ju inte så jag har inte kunnat blogga på hela dagen då jag har de flesta bilder på mobilen och jag orkar inte flytta över dom till datorn.(ja, jag är lat;))

Men dagen har varit bra. Tenta är avklarad och jag hoppas på ett G även om jag är lite osäker då jag förbytte några myter.=/ Menmen hoppas på ett G som sagt. Efter det blev det lunch som bestog av fläskotlett, morotsklyftor i ugnen och bea, grymt gott och simpelt.=) Ikväll har jag jobbat och det gick fint.
Har grym träningsvärk i ben och ljumskar efter gårdagens träningspass. Längesen jag tränade ben nu, känns som de får så mycket träning av all konditionsträning ändå, men det är klart dom behöver byggas upp med.=)

Gammal bild


Plugg

2012-02-16, 12:23:43 / Kategori: Allmänt

Nu är det bara en dag kvar till tenta och jag känner mig osäker. Men de ska nog gå bra ändå får vi hoppas. Idag ska jag mest plugga och sen träna och på möte med min handledare på gymnasiet.

Hoppas ni får en roligare dag!;)


Onsdag

2012-02-15, 15:43:07 / Kategori: Allmänt

Mitt i veckan och helgen närmar sig med stormsteg. Inget jag ser fram emot då jag har tenta på fredag och sen ska jag jobba hela helgen.:( Men då är jag iaf några dagar närmre att få träffa min P.
Idag har jag pluggat och vart på gymmet. Nu blir de dusch och sen ännu mer plugg


Alla hjärtan

2012-02-14, 17:24:53 / Kategori: Allmänt

Alla hjärtans dag är ju idag och det firar jag inte på något särskilt sätt. Men just idag tänker jag på alla mina hjärtan som förgyller mitt liv och som jag är såååå enormt lycklig över att jag har. Min underbara familj, mina ljuvliga hundar, mina fina vänner och min härliga pojkvän och alla dessa tar mig för den jag är. Jag är så jäkla glad och tacksam!:)

Nu ska jag fortsätta plugga
Puss på er


Underbara dag!:)

2012-02-13, 19:42:57 / Kategori: Allmänt

Gårdagen blev inte riktigt som planerat utan såå mycket bättre. Mina fina systerdöttrar Alicia och Annie ville så gärna säga grattis så det slutade med att min mamma och pappa körde in till stan med dom. Tyvärr hade jag slängt ut kolapajen som jag bakade eftersom jag inte ville bli mer frestad efter jag ätit av den haha, så de fick bli fikamys på ståhlboms. Hur mysigt som helst.:)

Men blev inget plugg igår så det måste jag sätta igång med nu...


Min dag

2012-02-12, 12:17:16 / Kategori: Allmänt

Idag är det min dag, 24år vilken ålder haha. Känner mig fortfarande som 22.;) Idag ska jag bara plugga och sticka och träna. Känns som jag fyllde år i fredags för det var då vi firade min födelsedag. Min storasyster och hennes familj skulle egentligen hälsat på idag men dom har fått maginfluensa stackarna, så dom vill jag inte ha hit. Så dom ska komma en annan dag och min andra syster med familj med. På ett sätt är det mer kul att sprida ut födelsedagsfesten för nu känns det som vi kommer fira min födelsedag två gånger till.;)

Se ya later
Bilder från året







Toffel för mina hjärtan

2012-02-11, 19:10:40 / Kategori: Allmänt

Jag har insett att jag är en toffel, inte för min pojkvän utan för mina hundar. Ikväll skulle jag nämligen åka och hälsa på mina vänner i fegen, där jag bott ett år. Men jag palla inte. Kände bara för att va hemma med hundarna. Enya har börjat löpa och är helt slut, sover som en gris och är allmänt trött. Hon har ingen feber iaf. Så jag var inte alls sugen på att lämna bort henne i natt. Särskilt inte när min syster har en hanhund, han är iofs kastrerad men Enya kanske tycker det är jobbigt.
Har två andra erbjudande på vad jag kan göra men vill bara va hemma och mysa och njuta av ensamheten. Är jag knäpp som älskar att va själv så mycket?


Fredag

2012-02-10, 11:43:44 / Kategori: Allmänt

Hur härligt som helst med fredag. Särskilt eftersom jag är ledig i helgen och ska fira min födelsedag som är på söndag. Minus för träningsvärken i min rumpa efter spinningpasset igår.;)
Just nu är jag i skolan och här ska jag bjuda mina fina klasskompisar på dumle kladdkaka.:) Ikväll ska jag ut och äta med mina föräldrar och sen ska vi kolla på Falkenbergsrevyn. Ska bli riktigt mysigt.


Hunger eller svält?

2012-02-09, 22:29:51 / Kategori: Allmänt

Funderar på vad tusan som håller på att hända med min kropp, är såååå galet jäkla hungrig. Känns nästan som jag håller på att svälta ihjäl. Fast jag äter precis som vanligt. Skillnaden är bara att jag känner mig jätte hungrig och skulle kunna äta hur mycket som helst men jag stoppar mig själv. Kan de va att jag börjat träna riktigt igen? I sånna fall i detta nu hade jag kunnat sluta träna bara för att slippa känna mig så förbannat hungrig.
Tror jag ska gå och lägga mig nu för att slippa känna hungern.....
(tur att jag ska äta upp mig i helgen då jag ska fira min födelsedag tre dagar irad med olika människor, fyller år på söndag)

Gammal bild


Lchf lasange

2012-02-09, 16:51:15 / Kategori: Allmänt

Idag har jag varit på möte hos min VFU lärare eller praktik lärare kan man säga för om två veckor börjar min praktik. Kommer bli sååå kul. Älskar att få vara lärare och ha egna lektioner!:)
Sen har jag gjort Lchf lasange som faktiskt blev riktigt god. Man gjorde den så kallade "pastan" i ugnen innan. Den bestod av ägg, philadelphia och fiberhusk.
Nu ska jag iväg till gymmet.:)


Glad

2012-02-08, 19:50:03 / Kategori: Allmänt

Åh va jag är glad att jag är igång med träningen på riktigt igen. Klart det funkar att träna styrka med mitt gummiband och min boll här hemma men det är inte samma sak som på gymmet kan jag lova. Så idag blev det 40min kondition och efter det mage och armar.

 


Hemma igen

2012-02-07, 20:00:19 / Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma från gymmet igen. Härligt var det och receptionisten var förvånad över att jag klarat att hålla mig borta så länge haha.;)
Blev sugen på att köra ett spinningpass men det var fullt så jag körde mitt egna intervallpass på cykeln i gymmet i 40min och sen blev det mage. Grymt gött.


Sååå taggad wiii

2012-02-07, 14:32:51 / Kategori: Allmänt

Nu bär det av mot gymmet. Fy tusan va kul de ska bli. Vad jag har längtat. Men har ju som sagt inte haft något träningskort, men nu ska jag förnya det. Klarar inte mig utan ett en enda dag till. Hur kunde jag tro att jag skulle klara mig utan ett i 1,5 månad? Men försöka gick ju.;)

Hör av mig efter passet, det blir nog mage och ben!=)=)=)


Måndag i Göteborg

2012-02-06, 20:24:31 / Kategori: Allmänt

Mmm måndag och ny vecka nya tag. Iaf med maten.;)
Idag har jag varit i skolan i Göteborg som jag är nu varje måndag innan fältstudien i Indien. Så nu kom jag precis hem och har käkat chili con carne med riven morot till.:)
Imorgon ska jag påbörja min projektskiss och hämta ut biljetter till Falkenbergs revyn som jag, mamma och pappa ska gå på på fredag.:)

Dagens mat


Vilken vecka

2012-02-05, 21:41:57 / Kategori: Allmänt

Ojojoj vilken vecka. Den har gått från panik och ångest över allt plugg till hysteriskt glad till ledsen till glad, ja ni fattar grejen. Dessutom har jag vräkt i mig i princip all skit mat, godis och kakor som jag kommit åt. Sen började jag allvarligt fundera på vad tusan det är som händer då jag har ganska stark karaktär när det gäller mat och godis annars. Men kom på att det har med byte av p-piller att göra. Så nu blir det nya tag denna veckan. Men de kanske är nyttigt med en onyttighets vecka om året för att shocka kroppen.;)
Skriver detta för att visa att även jag som tränar 5dagar i veckan och äter onyttigheter väldigt sällan kan åka dit ibland. Men då är det bara att rycka upp sig och inte hänga upp sig på det. Nu har jag haft extra energi till träningen hela veckan ju;)

Dagens lunch innan jobbet, dumplings


Frukost

2012-02-04, 13:28:54 / Kategori: Allmänt

Idag har jag och P lyxat till det med toast till frukost, mm va gott det var. Innan dess var jag och hundarna ute på pw i kylan. De va nästan lite väl kallt, särskilt när man fryser om händerna även om man har tjocka vantar på sig.
Börjar jobba kl 15 och efter jobbet ska vi nog äta dumplings, ääääälskar dumplings=)


Såpopera

2012-02-02, 19:40:20 / Kategori: Allmänt

Uppgiften tills imorgon är att göra en observationsstudie. Så idag har jag suttit på högskolebiblioteket och studerat människor med frågeställningen vad gör människor på biblioteket. Och shit va människor gör allt annat än lånar böcker och läser haha. Såg knappt någon som gjorde det. Men till rubriken, va spännande det är kolla på människor och föreställa sig vad de gör. Det blir som en  såpopera, väldigt spännande. Man känner sig dock som en stalker haha.;)

sommar bild


Onsdag

2012-02-01, 17:39:21 / Kategori: Allmänt

Idag har jag varit ute och gått min vanliga morgon pw med Enya utmed stranden. Man får njuta av de fina miljöerna som man har i närheten här i Falkenberg!:)
Sen har jag vart i skolan. Har helt magiska klasskompisar. Idag blev det dessutom födelsedagsfika, eftersom Peter har fyllt år. Fin tradition.:)
Just nu blir det mest powerwalks eftersom mitt kort på Friskis gått ut och jag vet inte riktigt om det är någon id'e att köpa nytt innan Indien. Och min höft och mitt knä krånglar när jag springer i denna kylan. Men som sagt powerwalks funkar ju bra det med och sen blir de en del armhävningar och sit-ups här hemma.:)

Nu mys med dessa goingarna


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!