Fegen tur och retur

2011-09-30, 22:21:32 / Kategori: Allmänt

Kvällen har jag spenderar i mina barndoms trakter och träffar några av mina barndoms kompisar och lite annat härligt folk. Käkat riktigt god mat och tjötat skit. Kom knappt hem sen för att de va skit dimmigt, såg typ inget alls.

Träffade denna fina tjockisen med, lite större nu dock. Jätte kass bild på mig men den får duga.;)


Wooop woooop

2011-09-30, 11:16:19 / Kategori: Allmänt

Idag är det fredag och jag är ledig, gött! Tyvärr måste jag plugga hela dagen, men sen blir det fredagsmys.:)
Återkommer senare!

Bild från igår


Godmorgon fina!

2011-09-29, 10:08:44 / Kategori: Allmänt

Nu har jag precis kommit hem från en powerwalk med Enya och min fina vän Ida! Sitter och käkar frukost och väntar på att sätta igång en maskin tvätt, så jag kan sticka iväg till gymmet sen. Har grym träningsvärk i bena efter det extrem jobbiga löppasset med gubbarna på Friskis igår. Inte lätt att hålla jämna steg med gamla maratonlöparna.
Måste bara säga att livet känns himla härligt just nu.:)
I eftermiddag blir det jobb på Svalan(avdelning på demensboende). Mysigt att träffa mina virrhönor igen:)

Trevlig dag


Plugg?

2011-09-28, 17:01:11 / Kategori: Allmänt


Borde verkligen plugga på min hemtenta, men allt annat är sååå mycket roligare. Så som långpromenad med Enya, lunch med mamma, Facebook, bloggen m.m. Och snart ska jag iväg och träna!:)


Vägen till Hanna Lunds hjärta

2011-09-28, 11:39:11 / Kategori: Allmänt

Blev så jäkla lycklig när jag kom hem från träningen och insåg att världens finaste husse har rensat mitt avlopp i badrummet.(som har varit igen täppt i ett halvår) Happyhappyhappy eftersom jag aldrig hade klarat det själv då jag tycker att det är sååå äckligt.

Gårdagens outfit


Otur i spel

2011-09-27, 18:16:40 / Kategori: Allmänt

Japp turen vänder och eftersom jag just nu har tur i kärlek bör jag antagligen ha otur i spel haha. Har vart i skolan idag och hängt med hussen. Har dessutom världens träningsvärk i magen efter gårdagen core pass. Nu ska jag snart iväg på cirkelfys pass. Härligt härligt att vara tillbaka i träningskläderna!=)


Bilder från fredagen

2011-09-26, 17:29:48 / Kategori: Allmänt








Gårdagen

2011-09-26, 17:27:05 / Kategori: Allmänt

Igår hade jag en riktigt härlig dag. Först var jag och simmade med Linda och sen vart jag ute och fiskade på havet med Loppan. Lyckades dessutom se en vild säl, hur häftigt är inte det?? Sen kom hundarnas husse och hälsade på och vi käkade thai mat och kollade på tv.:)

Lite bilder


Kvällens enda fångst


Söta bilder på hundarna och deras husse



?

2011-09-25, 12:16:04 / Kategori: Allmänt

Hur kan man motstå detta sms?

Hej. Funderar kraftigt på att våldgästa dig.. du får säga nej men saknar dig något sjukligt


Underbar kväll med underbara tjejer

2011-09-24, 19:31:22 / Kategori: Allmänt

Igår hade jag tjejkväll med Ida och Carro. Vi käkade lite här och drack vin och snackade skit. Härligt att bara umgås med tjejer ibland, händer inte allt för ofta i mitt liv. Efter det drog vi på en annan fest och sen blev det utgång.=) Jätte trevligt verkligen.
Tack tjejer!

Har slarvat bort min kamera så får bli lite andra bilder istället.
Idag har jag och Enya vart ute och gått 8km så efter det så tyckte jag faktiskt att jag kunde unna mig en pizza och lite godis.;)
Försökte ta lite bilder på mig och Enya, men Enya ville inte vara med på några töntiga kort. Så såhär bra blev det haha:











Så mycket kärlek så det äår lite olidligt faktiskt;)


Ikväll

2011-09-23, 17:09:54 / Kategori: Allmänt

Ikväll blir det girls night out med bästa tjejerna. Vi ska käka här hos mig innan.=) bilder på outfit och övriga detaljer kommer imorgon!
Puss


Underbara fynd

2011-09-22, 17:18:46 / Kategori: Allmänt

Mina nya skor från Skopunkten=)






Är riktigt nöjd!


Dagens

2011-09-22, 15:55:34 / Kategori: Outfits

Dagens outfit=)





En ännu bättre dag;)

2011-09-22, 15:53:50 / Kategori: Allmänt

Idag har jag träffat en vän som bor i Mexico som är hemma på besök för tillfället. Helt underbart att träffa henne igen. Jag, Linda och Anna var och fika på Ståhlboms ett fik här i Falkenberg där vår andra vän Emelie jobbar. Sååååå mysigt var det.
UNDERBAR dag.=)
Har dessutom vart och hämtat ut tre par nya skor på posten med. Wohooo bilder kommer senare.

Bilder från dagen










Hur mysigt som helst! Visar bilder på min outfit ikväll=)


En bra dag

2011-09-21, 18:07:54 / Kategori: Allmänt

Idag har jag spenderat halva dagen i tillsammans med mitt älskade gudbarn Maja. Vi har bakat mandelmjöls pannkakor(som inte var så goda), gjort tomtar av hemmagjord trolldeg, kollat på "vattenfall" och vart på vallarna och kollat på djuren.=)

Dagen i bilder








Imorgon ska jag berätta en sjukt jäkla häftig grej, som nästan är för bra för att vara sann!=)


I made it

2011-09-20, 18:20:47 / Kategori: Allmänt

Gubbar jag klarade en hel dag i skolan, känner mig stolt.(egentligen bara 3 timmar) Var ju till och med tvungen att duscha, sminka mig och fixa håret lite. Nu är jag död typ, så de blir chill i soffan.

Har dessutom klarat av en 3km promenad tillsammans med Rut och Enya. Funkade fint eftersom vi höll Ruts tempo till Enyas förtret.;)




Dagens outfit


Lögn och bedrägeri

2011-09-20, 11:05:50 / Kategori: Allmänt

Ja det verkar inte bättre en att jag får gå till skolan idag ändå, hade helt glömt av det/förträngt det/ eller missförstått. Jag hade helt fått för mig att vi skulle ha seminarium på torsdag och inte idag, menmen det är bara att köra. Orkar definitivt inte med någon komplettering.

Har bestämt mig för att vila från träningen hela veckan ut, för att vara på den säkra sidan. Dessutom hade jag ju faktiskt lovat mig själv en vecaks vila från träningen efter Tjejmilen, så det var ju tur att jag spara den tills nu.;) Ska bli sååååå kul att komma igång med träningen sen!!!

Fråga varför blir jag extra hungrig nu när jag är sjuk? Helt onödigt när jag verken gör av med någon energi eller känner smaken på maten!! Lyckades iaf hålla mig från godispåsen igår. Bättre att spara den till en dag då man iaf känner smaken och kan njuta!;)

Längtar tillbaka till sommaren


Liket

2011-09-19, 16:36:41 / Kategori: Allmänt

Japp de är en sådan dag, en sån där dag när man tycker oförskämt mycket synd om sig själv. Haha känner mig riktigt ynklig idag. Tur att jag är ledig tills på torsdag iaf. Idag har jag bara sovit länge och tagit det lugnt, städat lite och lagat mat.
Nu ska vi gå en liten runda jag och Enya, känns tråkigt att vi inte kan gå en långrunda när det är så fint väder ute. Menmen nu får jag lägga energi på att bli frisk istället. Vet ni vad? Jag är så galet sugen på att gå till hemmakväll och köpa 1kg godis och lägga mig i soffan och tycka riktigt synd om mig själv. Men jag ska försöka låta bli....

Blir en gammal bild idag igen eftersom jag ser ut som ett lik....


Blöt som en katt

2011-09-18, 15:20:11 / Kategori: Allmänt

Idag är jag fortfarande förkyld, fortfarande!!;) Så jag har bara försökt sova så mycket som möjligt. Men givetvis var jag och Enya tvungna att gå ut och gå några kilometer. Detta slutade med att vi kom hem pissblöta, jag skämtar inte det bara rann av oss. Inte så bra för förkylningen direkt. Nu ska jag jobba min sista kväll. Hörs imorgon!

Gammal bild


En kär vän på återseende

2011-09-17, 17:14:53 / Kategori: Allmänt

Eller inte, vaknade och hade ont i halsen igen. Typiskt, funderar på när f-n det här ska gå över. Det känns inte ens som att det hinner slå ut riktigt så att det kan gå över.
Nu ska jag iväg ut till stugan där mamma och pappa håller hus, de ska bjuda mig på grillat mmmm. Efter det ska jag bunkra upp med massa frukt, pistagenötter och nuturgodis och hoppas på att jag blir frisk så att jag kan ge mig ut och springa.=)

Mitt nya pass=)


Jobb

2011-09-16, 22:04:57 / Kategori: Allmänt

Yees kom precis hem från jobbet, helt slut. så ni får klara er utan bilder för de orkas inte ladda upp. Idag har jag verkligen haft fullt upp. Gick upp vid 8 för att hinna med powerwalk med Ida och Enya innan Ida skulle till jobbet. Efter det frulle och sen iväg till gymmet för att träna rygg, axlar och armar plus 40min på crosstrainern. Sen hann jag bara med dusch, lunch och lite tvätt innan jag cyklade till jobbet.
Nu blir det sängen så att jag orkar upp kl. 6 imorgon. Men imorgon ska jag hinna med massa kul som jag berättar om då!=)


KÄÄÄÄR

2011-09-15, 17:39:23 / Kategori: Allmänt

Måste bara säga att jag är så förbaskat kär i denna tjejen så att jag får ont i magen när jag ser henne.(mest för att jag är såååå rädd att något ska hända mitt hjärta)





Klart jag är kär i Rut med. Men kärleken till hundarna är som vanlig kärlek den går upp och ner. Ibland är jag super förälskad i Rut och ibland Enya. Och tänk att jag var besatt av Rut i i 1.5år innan Enya kom och då menar jag ohälsosamt besatt.(fråga Per)


Tävling

2011-09-15, 10:22:50 / Kategori: Allmänt

Jag är just nu med och tävlar i Carolines tävling om en skiiiiitsnygg ring på Stilbrudens hemsida. Om jag inte råkar vinna den så ska jag nog köpa den ändå. Tänkte köpa lite julklappar till mina släktingar där redan nu.=)


Jag har faktiskt vart ute på morgon powerwalk med Enya och idag fick vi sällskap av Ida. Härligt med lite mänskligt sällskap för engångs skull.;) Ikväll ska jag hem till landet och fira min mamma, systerdotter och systerson som har fyllt år. Men först ska jag iväg till skolan.=)


Instruktör eller inte?

2011-09-14, 20:07:10 / Kategori: Träning

Var på friskis innan och träffade Marie som håller i utbildningsektorn på friskis i Falkenberg. De tyckte att jag klarade mig utmärkt på uttagningen och att jag såg "stark och spänstig" ut hahahaha, osannolikt enligt mig menmen. De vill skicka mig på utbildning till våren om inget händer tills dess, så de känns ju kul. MEN nu börja jag fundera på om jag verkligen kommer att ha tid, när jag går i skolan är de ju inga problem men sen när jag jobbar så kommer det nog inte funka.:/ Dessutom frågade hon mig om jag vill vara funktionär fram tills jag går utbildningen, det betyder att man är hjälp instruktör på ett pass eller två. Och de sa jag att jag gärna kan vara, sålänge de blir något pass jag tycker om vill säga. Funderar på att de kanske räcker gott och väl. Dessutom tror jag att man får gratis träningskort då med.=)
 Bilder på min lilla home makeover kommer nog imorgon.


Onsdag

2011-09-14, 15:14:54 / Kategori: Allmänt

Idag är det ju som sagt onsdag och jag är ledig, wiiihooo. Underbart. Har käkat frulle och sen sovit en stund till.;) Sen har jag faktiskt vart och köpt nya blommor som jag ska plantera nu, ni får se bilder sen.=)
Ikväll blir det skivstång.




Min älskling

2011-09-13, 21:43:44 / Kategori: Allmänt

Min kärlek Maja ville att vi skulle ta kort ihop. Hon tycker de är väääääldigt kul att göra fula miner med.;)








Kom precis hem från friskis. Hade tänkt köra cardio, men råkade hamna på Core/Spin istället hehe. Gött pass=)


Mot skolan=)

2011-09-13, 09:20:53 / Kategori: Allmänt

Idag ska jag vara i skolan hela långa dagen och efter det blir det gymmet. Ni får ha en riktigt trevlig dag mina vänner.

Min frukost. A-fil, All bran flingor och gojibär med två ägg och c-vitamin brus.


Woohoo im back

2011-09-12, 21:50:25 / Kategori: Träning

Yeees idag har jag vart på mitt första pass på friskis sen i tisdags, om man bortser från uttagningen igår. Kände inte ett spår av min förkylning och det kändes som jag inte hunnit tappa i styrka iaf. UNDERBART. Fasen va jag älskar att träna. Tänk att 4 dagars vila kan få en att känna så igen.=)=)=)=)=)

Måste lägga ut lite bilder på mina älskade hunder som bara är alldeles för söta allt som oftast. Många som man möter på stan undrar hur det går att ha två hundar med 35kg skillnad ihop, man kan väl säga att här ser ni att det går utmärkt!





Uttagningen

2011-09-12, 12:33:39 / Kategori: Träning

Känner mig riktigt nöjd med min prestation på uttagningen, jag tappade inte bort mig någongång och jag kom ihåg hela mitt lilla pass.=) Är framför allt nöjd med att jag vågar göra saker som gör mig enormt nervös så som uttagningen och Tjejmilen. Innan så har jag alltid vart så rädd för att misslyckas att jag inte ens har vågat prova, men inte längre. Eller jag är fortfarande livrädd för att misslyckas men jag låter inte det himdra mig längre.=)
De var nöjda med min prestation men det verkade som att de var ute efter ledare till pass som jag inte alls är intresserad av. Så jag blev lite irriterad då jag hade skrivit på ansökan vilka pass jag är intresserad av att leda, så säger de att de är ute efter ledare till junior pass och ett pass för funktionshindrade. Jaja vi får se hur det blir. De skulle höra av sig, men jag känner inte mig så positiv. Men blir det inget så beror de iaf inte på mig utan på att jag inte vill leda de passen.





Jag och Enya skulle ut och gå vår vanliga 5km runda innan, men det råkade bli 8km istället haha. Blev så nyfiken på ett nytt område som de bygger, så vi var tvugna att gå där runt.;) Nu ska jag luncha med mamma och mitt gudbarn Maja!
Tjao


Idag är dagen D

2011-09-11, 11:09:43 / Kategori: Allmänt

Japp just nu är det exakt 4 timmar till jag ska köra mitt lilla pass på ledaruttagningen på Friskis. För er som inte har hängt med så är jag nämligen sugen på att bli instruktör på Friskis och Svettis. Så nu ska jag på ledaruttagning, där de ska kolla om vi har det som krävs för att de ska skicka iväg oss på utbildning.
Spännande- ja, nervöst-mja.
Jag var nästan mer nervös i onsdags när jag fick reda på det, men nu känns det helt okej. Jag känner att jag har gjort mitt bästa.
Som ni kanske märkte i inlägget innan så va jag ute igår ändå, kunde inte låta bli. Haha klockrent att jag alltid lyckas skriva ett inlägg här när jag druckit lite för mycket vin.;) Men som tur va så känner jag mig inte mer förkyld idag utan tvärt om. Så nu ska jag träna på mitt mini pass några gånger innan jag sticker till friskis.
Hör av mig efter uttagningen.=)

Wish me luck!!!


Avskrivning

2011-09-10, 23:51:09 / Kategori: Allmänt

Jag trodde att du skulle komma tillbaka eller försvinna, helt av dig själv. Efter ett tag insåg jag att du kommer inte tillbaka, efter ett tag insåg jag vill jag ha dig tillbaka? Jag trodde att du skulle försvinna, sluta höra av dig, flytta, låta mig vara, tillslut.
att jag skulle slippa ta beslut, att slippa försöka vinna dig tillbaka eller stänga dig ute. Men jag kan inte ta dig tillbaka och jag kan inte stänga dig ute. Men jag orkar inte släppa dig och inte ha dig kvar i luften i limbo.
Vi var ju så mycket bättre än det här

Släpp mig


Underbara ni!

2011-09-10, 10:38:13 / Kategori: Allmänt

Idag när jag vaknade så gick jag in här och kollade och när jag såg att ni var så många som har varit inne i denna veckan och kollat, även igår så blev jag såå glad. Ni är underbara och ger mig så mycket energi och pepp.=)
Idag är förkylningen verken bättre eller sämre så det blir till att träna på mitt lilla pass och gå en långrunda med Enya.
Ikväll är det Falkenbergsruset, det är som en bar runda. Där alla träffas på en bar och sen går man vidare till alla ställen i Falkenberg som har alkoholtillstånd och tar en öl/cider på varje ställe. Många av mina vänner ska gå och jag är supersugen, men det är verkligen ingen idé nu när jag har ont i halsen och är snorig. Så fort jag dricker något med alkohol i när jag håller på att bli sjuk så får jag feber.=(
Är dessutom rädd för att jag ska bli sämre tills imorgon. Efter imorgon så kan jag bli hur förkyld som helst, det skiter jag i. Tyvärr känns det som att det kommer bli en sån där utdragen förkylning som inte bryter ut riktigt och bara håller sig kvar.
Nog tjatat om min förkylning;)

Outfit från igår kväll när jag umgicks med Loppan och hans bror.=)





Idag fyller underbara Nora Eliasson år, GRATTIS tjejen!!


Hej hopp

2011-09-09, 18:12:31 / Kategori: Allmänt

Idag är min förkylning lite sämre, men det har inte stoppat mig från att ha en trevlig dag. Jag har nämligen bjudit min mamma på hennes favorit ställe, eftersom hon fyllde år förra helgen. Efter det gick vi hem till mig och då bjud jag på min älskade GI smulpaj med äpple och vaniljvisp. Riktigt trevligt. Dessutom har jag färgat min utväxt med.
Just nu tränar jag massa på mitt mini träningspass tills på söndag. Ganska svettigt och jobbigt när man inte är kry. Men nu vet jag iaf at de kommer bli lite svettiga.;)




Förkylning på G?

2011-09-08, 13:30:56 / Kategori: Allmänt

Igår vaknade jag och hade ont i halsen och var slemmig och nu har jag vart helt livrädd för att jag ska bli förkyld. Det hade ju passat perfekt nu när jag måste träna på mitt mini pass inför ledaruttagningen på söndag. Så igår skippade jag Skivstången och idag känns det pepparpeppar lite bättre. Så nu blir det ingen träning förutom på mitt minipass tills på söndag. Men det blir iaf lite promenader.=)
Nu ska jag träna på min stretch låt eftersom den är minst fysiskt ansträngande. Det blir Britney Spears nya låt Criminal.
Håller tummarna för att jag inte blir mer sjuk.




Paniiiik

2011-09-07, 19:15:09 / Kategori: Träning

Fick mejl från friskis idag och ledaruttagningen är redan nu på söndag, på söndag liksom. Shit de e inte alls länge tills dess, hur ska jag klara det?
Man skulle ha förberret en konditions, en styrke och en stretch låt. Har planen för helgen klar iaf haha.
Det tråkiga är att jag har fått ont i halsen idag, vilket inte alls är bra i kombination med min astma och träning. Men jag skippa träningen ikväll iaf, så får vi se imorgon.
Tjooohooo det är bara att köra!


God morgon världen!

2011-09-07, 11:01:14 / Kategori: Allmänt

Har precis vart ute på powerwalk med min älskade vovve och nu blir det efterlängtad frulle. Jag är ju sådär löjligt förtjust i frukost, så att jag börjar längta efter frukosten redan  efter kvällsmaten. Jag skulle kunna äta frukost mat heeeela dagen lång till lunch, middag och alla mellanmål. Favoriten just nu är a-fil med All bran flingor och kanel och till det två kokta ägg, mmmmmm.
Efter skolan i eftermiddag blir det skivstångspass och sen date med min systerdotter Annie.=)


Ullareds fynd

2011-09-06, 22:26:04 / Kategori: Allmänt

Måste bara visa upp några av mina Ullared fynd som jag inhandlade i måndags. Hittade så jäkla mycket grejer som var toppen pris på faktiskt, inte alltid det händer. Och det var faktiskt inte bara på Ge-Kås jag fynda utan även på MQ outleten.

På Ge-Kås hitta jag Olay produkter för 50kr styck, när jag jobba på Salongen i Kalmar så sålde vi ansiktskrämen för 149kr tror jag. Riktigt bra produkter tycker jag. Ser ni att jag dessutom hitta en Elisabet Arden mascara på Ge-Kås för 79,90, 79,90 helt sjukt!!

Dessutom hittade jag mina favorit Björn Borg trosor för 79kr, istället för 149kr som de annars kostar. Rekomenderar dom verkligen, suuupersköna är dom.


Friskis

2011-09-06, 20:24:24 / Kategori: Allmänt

Kom precis hem från Friskis och är heeelt svett. Skulle köra core/spinn vilket jag aldrig provat i kombination innan, grejen var bara den att jag trodde att passet var 1 timme men den var 1,5 timme. Stor skillnad JA haha. Men jag hade ju gått en då, men nu va man ju inte mentalt förberedd på ett monster pass. Men gött var dte och jag är verkligen genom svettig.
Dessutom har jag nu fyllt i ett formulär på att jag vill bli instruktör, det ni!!!! Så hon som hade hand om det skulle ringa upp mig. Så nu är första steget tagit.  Hur coolt är inte det, JAG vågade!!!!!!!!!!!!!!!!=)=)=)=)


Religion och genus

2011-09-05, 21:37:31 / Kategori: Allmänt

Yeeees det är dagens föreläsning det. Spännande om man tänker på hur religion påverkat våra könsroller i historien, till det negativa för oss kvinnor tyvärr.
Ikväll ska jag prata med dom på Friskis om mina instruktörs planer. Vi hörs ikväll!!


Instruktör?

2011-09-05, 21:08:08 / Kategori: Träning

Funderar på att utbilda mig till instruktör på Friskis och Svettis, för dom söker instruktörer. Jag började fundera på det i våras men då vågade jag inte ta chansen och nu känner jag att jag kanske vågar. Är rädd att jag kommer ångra mig annars. Jag menar jag är ju ändå på Friskis 2-3 ggr i veckan när jag springer ute och upp till 5 dagar i veckan när jag inte kan springa ute i kylan, dessutom får jag ju medlemskapet gratis då.
Men vilket pass vill man i sånna fall bli instruktör på? Funderar på Core instruktör.

Instruktör?
 


Mot Ge-Kås

2011-09-05, 11:16:58 / Kategori: Allmänt

Idag är jag ledig och hade tänkt plugga lite. Men nu blev det ändrade planer för min mamma ringde och frågade om jag ville följa med och fika och det sluta med att vi bestämde oss för att åka till Ge-Kås i Ullared istället haha. Lär väl bli nyttigare men dyrare.;) Det är ju så otroligt dåligt väder idag ändå.

Jag och älsklings Vickan i Stockholm:






54.16

2011-09-04, 18:53:31 / Kategori: Träning

Behöver jag säga mer? Jag sprang på 54.16 på Tjejmilen, trots att jag hamnade i startgrupp 10 som var för de som skulle gå rundan. Är grymt nöjd. Och jag kan säga att det gav mig mer smak. Men kan tycka att det var dåligt upplagt då det var alldeles för få toaletter och det var ingen ordning med startgrupperna. Vilket för mig betydde att jag var tvungen att springa ikapp tre andra startgrupper där många gick, vilket blev trångt och gjorde att jag tappade mycket tid.
Men vilken fantastisk känsla att springa med 30 000 andra glada tjejer som peppade en och tog en framåt, man glömde till och med bort att det var jobbigt.=)








Nu är jag hemma

2011-09-04, 14:53:59 / Kategori: Allmänt

Kom precis innanför dörren i Falkenberg, ville bara titta in och säga hej. Va ni är fantastiska som kollar in här varje dag alltid, ni gör mig såååå glad.
Jag har haft en FANTASTISK helg, återkommer ikväll med massa bilder och givetvis ska jag avslöja hur det gick på Tjejmilen.!!!!
Hörs ikväll


Mot Stockholm

2011-09-02, 08:48:14 / Kategori: Allmänt

Yeees om 3 timmar drar vi till Stockholm, wooohhooo! Ska bli så kul.. Nu ska jag ut på långpromenad med Enya innan jag ska lämna henne och Rut och hämta Rebecca som ska följa med och springa Tjejmilen med mig.
Ikväll får jag dessutom träffa mitt lilla gudbarn eftersom vi ska bo hos hans föräldrar i helgen.=)

Bloggar från mobilen senare=)


Plugg på bibblan

2011-09-01, 12:13:58 / Kategori: Allmänt

Sitter på bibblan och pluggar första gången denna terminen. Blir så trött på att jag alltid släpar efter med saker. Nu sitter jag exempelvis och fixar en komplettering sen i våras. Grejen är bara den att nu när jag läser igenom vad som ska kompletteras är det pytte lite och jag hade kunnat fixa de på en kvart när jag hade det i huvudet i våras. Men nu har jag inte det i huvudet längre så det kommer väl ta en dryg timme, plus kanske en timme till eftersom jag sitter och drygar på facebook, bloggen och kikar i andras bloggar menas hahaha.
Tycker det är roligt att sitta på högskolebiblioteket och tjuvlyssna på allas roliga dialekter, som nu sitter det en dalmas, en stockholmare och en göteborgare ijämte mig.;)
Dags att plugga nu då så att jag kan åka till Stockholm imorgon och ha allt plugg färdigt och bara kunna ladda mentalt inför Tjejmilen på lördag.




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!