Uttagningen

2011-09-12, 12:33:39 / Kategori: Träning

Känner mig riktigt nöjd med min prestation på uttagningen, jag tappade inte bort mig någongång och jag kom ihåg hela mitt lilla pass.=) Är framför allt nöjd med att jag vågar göra saker som gör mig enormt nervös så som uttagningen och Tjejmilen. Innan så har jag alltid vart så rädd för att misslyckas att jag inte ens har vågat prova, men inte längre. Eller jag är fortfarande livrädd för att misslyckas men jag låter inte det himdra mig längre.=)
De var nöjda med min prestation men det verkade som att de var ute efter ledare till pass som jag inte alls är intresserad av. Så jag blev lite irriterad då jag hade skrivit på ansökan vilka pass jag är intresserad av att leda, så säger de att de är ute efter ledare till junior pass och ett pass för funktionshindrade. Jaja vi får se hur det blir. De skulle höra av sig, men jag känner inte mig så positiv. Men blir det inget så beror de iaf inte på mig utan på att jag inte vill leda de passen.





Jag och Enya skulle ut och gå vår vanliga 5km runda innan, men det råkade bli 8km istället haha. Blev så nyfiken på ett nytt område som de bygger, så vi var tvugna att gå där runt.;) Nu ska jag luncha med mamma och mitt gudbarn Maja!
Tjao


Carro

Härligt att det gick bra!! Bra jobbat!

Synd bara att de inte sa nåt i förväg då vilka pass de va intresserade av att hitta en ledare till :(



2011-09-12, 15:00:26 URL: http://carolineannamarie.blogg.se/

Louisa

Fin blogg :D



2011-09-12, 16:45:23 URL: http://lllouisa.blogg.se/

Malin I Form

Hm, skumt att de plockar dit dig ändå om de inte sökte efter den sortens ledare :S



2011-09-12, 17:09:11 URL: http://www.maliniform.com

Carro

sv: jo, fast o andra sidan så förde det säkert något gott med sig. Det är bara bra att vara nervös ibland, man stärks av det =) Nu har du vågat! Och då vågar du nästa gång också =)



2011-09-12, 19:40:07 URL: http://carolineannamarie.blogg.se/

Malin I Form

SV: Ooh, men prova igen så snart du kan :) Var säkert bara ett tekniskt fel eller nått..



2011-09-12, 20:57:14 URL: http://www.maliniform.com



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!