Underbar start!

2012-04-25, 12:20:14 / Kategori: Allmänt

Började dagen med att jag åka ut till Toveks bil för att lämna in min bil som behövde lite ompyssling. Så tog på mig löparkläderna så att jag kunde springa slingan som ligger i närheten och sen hem och käka frukost. Skulle bara springa i lugn takt eftersom jag inte ätit frukost, men kollade inte hastigheten och helt plötsligt hade jag slagit rekord på 7km. Kändes ju överraskande då jag själv kände att jag tog de ganska lugnt. Så himla härligt när man lyckas prestera och kroppen kändes härligt fräsch och inte slutkörd.
Så det verkar som höghöjds träning i Darjeeling och högtemperatur träning i Varanasi har gjort sitt.:) Tror att kroppen dessutom mått bra av lite extra vila för nu känner jag mig fräsch i kroppen.
Ikväll ska jag och min systerdotter Annie ge oss ut till stugan i Grimsholmen och bara mysa med god mat, film och serier. Eftersom jag har en godis, chips, kakor och läsk fri månad så blir det tyvärr inget sånt gott. Men det kanske blir lite fruktsallad eller liknade istället.:)


Carro

Men tack :D Ja, hon sa att färgen inte sitter så bra så jag fick komma in och fylla i den sen om jag ville. Fast jag vill nog att den ska blekna lite fakitkst!



Iiingenting planerat på valborg. Jobbar dock till 16.. vad har du att föreslå? :D



2012-04-26, 22:10:39 URL: http://carolineannamarie.blogg.se/

milenamalmros

Snygg du är Hanna :)



2012-04-28, 20:54:29 URL: http://milenamalmros.blogg.se/

Carro

haha I knoooow! :D



2012-05-01, 20:59:17 URL: http://carolineannamarie.blogg.se/

milenamalmros

Visa gärna hur du gör din fruktsallad :P blev sugen!!



2012-05-02, 08:22:23 URL: http://milenamalmros.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!