Förra veckans träning

2011-05-31, 14:20:45 / Kategori: Veckans träning
Höll ju helt på att glömma att dokumentera förra veckans träning, men här kommer den!

Måndag- Sprang 4,6 km

Tisdag- Corepass

Onsdag- Skivstångspass

Torsdag- sprang 5,6 km

Fredag- Vila

Lördag- Vila

Söndag- Sprang 1,05 mil

Bra vecka med två personbästa. Inga Powerwalks dock, behöver vila från dom då det verkar tära en del på mina stackars ben. Så har cyklat en massa med Enya istället.=)


Absoluta favorit träningsoutfiten=) (förutom att alla mina träningsbyxor har blivit förstora*suck*)

Happy=)

2011-05-30, 21:12:45 / Kategori: Outfits

Mmm jag är allmänt glad idag. Kan det bero på att någon har vart här och hållt mig på bra humör hela helgen!;)  Tycker allt rullar på träningen, pluggat och livet i allmänhet. Har precis vart ute och sprungit och det var förbaskat segt idag, men jag kom runt och då får det bli det som räknas.
Nu ska jag duscha och sen käka jordgubbar med mjölk, hur gott låter inte det då?=)

Dagens suddiga outfit:


Älskar mina ben

2011-05-29, 17:39:44 / Kategori: Allmänt

Just idag så skiter jag fullständigt i att mina ben är tjocka, fulla av celluliter och täckta av blåmärken för just nu så ÄLSKAR jag mina ben, dom grymaste benen i hela världen.
Har nämligen vart ute och sprungit 1 mil precis och slog mitt personbästa. Mina ben kändes så jäkla fräscha och oerhört jävla starka, det var en helt magisk känsla. Hade jag inte sprungit en ny runda där jag inte riktigt visste hur hårt jag kunde gå ut så slår jag vad om att vi hade slått gamla personbästa med hästlängder.
Har haft en jätte trevlig helg annars. Herr fin har varit här nästan hela helgen och stannar tills imorgon. Vi har vart ute i stugan och grillat och kollat på film.=)


regn, ångest, tankar och ensamhet

2011-05-26, 23:05:57 / Kategori: Allmänt

Och jag tycker om det. Jag tycker om när det regnar, ibland. För då är det helt plötsligt "okej" att vara inne, ensam och inte göra något mer än att tänka. Och jag älskar det, tid för reflektion. Det betyder ofta lite ångest, men jag tycker det är skönt. Att bli lite ledsen, fundera över varför och komma fram till något.
Kan inte fatta att jag skriver det, för ett årsen, efter att jag och Per gjorde slut klarade jag verken av att va ensam, tänka eller ens se mig själv i spegeln.
Nu älskar jag att vara ensam och tänka. Jag kan riktigt längta efter det ibland och avsätta tid för att bara vara ensam en fredag. Hur skönt som helst.
Dessutom klarar jag av att kolla mig i spegeln och vara stolt över min kropp, kanske inte nöjd, aldrig nöjd, men stolt.=)
Ska försöka att aldrig glömma den känslan, även om jag skulle träffa någon att dela mitt liv med igen.
Känslan av att klara sig själv

Och njuta




Jag lovar här med att aldrig vara rädd för att vara själv igen, eller att iaf tvinga mig att vara det även när det är jobbigt.=)


Stressdag

2011-05-26, 17:17:49 / Kategori: Outfits

Vilken stressig dag det blev helt plötsligt. Har varit på biblioteket fram tills nu. Så nu bär det av till gymmet för lite intervaller på löpbandet. Herr fin hade tydligen bestämt sig för att hälsa på mig direkt efter plugget imorgon, vilket betyder att jag verkligen måste städa ikväll med. Huuuuh ja, jag är inte alls sugen. Dessutom måste jag tvätta och sen ska jag käka med mamma, så lite kul blir det med.
Funderar på att dra ut till min mamma och pappas sommarstuga imorgon eller på lördag och spendera helgen där med herr fin och hundarna, vi får se.

Dagens outfit


Core

2011-05-25, 20:55:33 / Kategori: Träning

Igår var jag för första gången på Friskis corepass. Har provat motionshusets corepass innan dock. Detta passet var dubbelt så långt som det passet som jag gått på på motionshuset, så jag var oerhört spänd på vad det skulle innehålla. Och jag kan bara säga att det får topp betyg av mig.
 Passet är uppdelat i 5 delar kan man säga
-uppvärmning 
-bål och magstyrka
-balansövningar
-nedvarvning
-stretch

Kan tänka mig att det är ett toppen pass för oss som springer mycket, eftersom det är viktigt att orka hålla upp överkroppen. Kan också säga att jag för första gången på kanske 1år har träningsvärk i magen, inte dåligt. Så nu blir det ett corepass varannan vecka framöver.=)

Blev en del jävligt jobbiga plankor kan jag säga. (ursäkta språket)



Kanske kan man träna fram den här snygga magen tillslut


 


Mellis

2011-05-25, 17:52:46 / Kategori: Mat

Jag älskar mellanmål, verkligen. Det är liksom det som får en att klara sig till nästa mål och dessutom så har man något att se framemot.=)
På förmiddagen brukar jag bara äta en frukt eller lite nötter och torkad frukt. Menas på eftermiddagen brukar jag äta något mer rejält, som frukt och en halvburk keso, en halv grovmacka med något pålägg eller en smoothie.

Idag blev det 1dl musli, 1 tärnat plommon och 1.2dl lätt vaniljyoughurt. Det var sjukt gott.



Förmiddags mellis- ett äpple



Ikväll efter skivstångspasset ska jag äta kokospannkakor med några skivor fläsk.=) MUMS


Plugg på bibblan

2011-05-24, 16:19:53 / Kategori: Allmänt

Japp idag har jag vart på biblioteket och "pluggat". Fy fasen va segt det är, men vill bara bli färdig med det kan jag säga.
Igår skulle jag inte träna, men fick myror i bena framåt 21 tiden. Så då blev det en runda på 4,6 km och det gick riktigt bra. Blev grymt nöjd med tiden.
Vet ni va d som stör mig idag?
Människor som slänger ur sig att dom älskar en hitan och ditan utan att tänka på vad det betyder eller "vad man vill med det", blir fullkomligt galen på det
och
Människor som tror att dom kan komma och gå hur som helst, som tar en förgivet. Hör av sig massa ena stunden och sen inte hör av sig på jättelänge.
Har två såna människor i mitt liv just nu och dom gör mig alltid besviken tyvärr.
Ingen av dem är herr fin, som tur är.=)

Gårdagens träningsoutfit


Just nu lånar jag mamma och pappas fina bil


Förra veckans träning

2011-05-23, 17:11:10 / Kategori: Veckans träning

Här kommer förra veckans träning, som var helt okej. Lite mer kondition än vanligt, eftersom jag var hos herr fin två dagar. Detta resulterade i att jag gick ner 1kg i veckan, men känner mig större än innan haha.

Måndag- Medel/styrka-pass

Tisdag- Sprang 3km och gick ca. 7km

Onsdag- Sprang/jogga ca. 1mil

Torsdag- Vila

Fredag- Sprang 5,6km

Lördag- Vila

Söndag- Gymmet, 30min crosstrainer och 20min intervall löpning.


Trötter

2011-05-23, 12:01:14 / Kategori: Allmänt

Idag är jag sjukt seg och allt är herr fin´s förtjänst. Inte på ett roligt sätt heller utan han har inte kunnat sova för att Rut snarkar haha. Så nu kom jag precis hem från skolan och funderar på att käka lite och sen gå och lägga mig en liten stund innan jag börjar plugga.;)
Igår skulle jag springa min 1.3mils runda men då SPÖregna det, tänkte springa ändå men det var hopplöst. Så stack iväg till gymmet och sprang intervaller, vilket jag verkligen behövde. Var såååå sjukt svettig efteråt kan jag säga. Herr fin trodde typ att jag hade vart ute i regnet haha. Så ikväll får det bli 1.3mils rundan istället.=)



(Uppdatering- Det blir ingen träning ikväll, behöver VILA! Har ju hela veckan framför mig)


Efter igår

2011-05-22, 10:26:51 / Kategori: Allmänt

Efter gårdagens inlägg tror ni säkert att jag fuskar med pluggandet, men icke! Jag sitter uppe och pluggar och herr fin ligger och sover, funkar kanon haha.=)


Pluggdagen

2011-05-21, 19:34:24 / Kategori: Allmänt

Det har gått riktigt bra med pluggandet idag. Sen har jag vart och käkat thaimat med mamma och pappa. Och alldeles strax ska jag och herr fin spontan gå och kolla på bio. Lite udda eftersom vi bor en bit ifrån varandra, då blir det inte så mycket spontan grejer. Men det ska bli såååå mysigt.=)

Dagens outfit


Från och med nu

2011-05-20, 19:44:51 / Kategori: Allmänt

Från och med nu ska jag stänga in mig i mitt hem och på biblioteket och bara plugga enda tills nästa helg. Bara så att ni vet. På ett sätt ska det bli ganska skönt att bara stänga in sig i sig själv och kämpa med allt plugg och tankar. Jag tror det är nyttigt.=)

Här är min dag i bilder:


Jag har passat Maja och vi har vart på vallarna.=)


Rut fick också följa med


Jag och Anna var och kollade på fina Rebecka och Anders



Sen slog jag personbästa på min runda, andra veckan i rad!!=)


Konsten att prioritera det roliga framför det nödvändiga

2011-05-19, 20:49:02 / Kategori: Allmänt

Japp, den förmågan har jag såååå in i bänken. Det resulterar i ganska mycket kul, men massa ångest. Att jag aldrig lär mig att göra de tråkiga först och sen de roliga?

Jaja dessa dagarna har iaf vart magiska, här kommer en massa kort.=)


Vi har ätit MASSA god mat

På detta snygga bordet

Killen har stil eller vad!





Massa glädje (och vin)




Häng med världens finaste Frida (eller en av två fina Fridor)


UNDERBARA dagar kan jag säga


Godmorgon Sverige

2011-05-18, 11:30:57 / Kategori: Allmänt

Sitter och väntar på att mina ägg ska bli klara och klockan är 11.30- Jag som skulle gå upp i tid!! Ska hinna med att plugga och försöka hitta tillbaks till en park som herr fin visade att jag kan springa i idag. Hur ska det gå? Lite nervös över att inte hitta hem igen haha. Men det ska bli kul att springa på ett annat ställe, alltid kul att testa på någe nytt.=)
Glömde ta med sladd till min mobil så att jag kan bild uppdatera tyvärr. Annars hade jag visat hans grymt snygga stolar som han har till sitt köksbord, men tidsnog.;)


på väg till herr fin nu, stannar där på ob...

2011-05-17, 16:12:14 / Kategori: Allmänt

foto0585 (MMS)

på väg till herr fin nu, stannar där på obestämd tid!:) Bloggar från hans residens imorgon! Kramar


Förra veckans träning

2011-05-16, 17:10:56 / Kategori: Veckans träning
Här kommer förra veckans träning:)

Måndag- Morgon powerwalk 5km och medel/styrka-pass

Tisdag- Morgon powerwalk 5km och sprang 5,7km

Onsdag- Skivstångpass

Torsdag- Jogga 5,7km

Fredag- FEST

Lördag- FEST

Söndag- Vila

Helt okej, men denna veckan blir det ordning och reda igen.=)

En sorts träning.;)




Fegenfesten= världens bästa helg

2011-05-15, 18:24:17 / Kategori: Allmänt

Fy fasen va kul jag har haft i helgen. Här kommer lite kort, kommer mera senare i veckan.









Herr fin skulle verkligen behöva ta hand om mig ikväll haha


Bra dag

2011-05-12, 13:27:27 / Kategori: Allmänt

Har haft en riktigt bra dag än så länge. Har hållt en föreläsning om EU och vi har även haft ett rollspel om EU. Väldigt kul var det. Det gick nog ganska bra och det kändes som att min handledare tyckte det gick bra.
Satt uppe med det hela kvällen igår och har typ sovit 5 timmar inatt på grund av nervositet. Så nu känns det riktigt skönt att det är över och att eleverna tyckte att det var så roligt.=)
Dessutom har jag bara en lektion imorgon eftersom jag kunde komma på tisdag istället.
Så efter första lektionen imorgon ska jag bjuda på fika och sen sticker jag till fegen.=) 

Så då blir det FEST =)=)=)=)

Förra året i vimlet


You now love can do you like a shotgun?

2011-05-11, 21:53:19 / Kategori: Allmänt



Jag längtar som tusan till helgen, för då är det fegenfesten.=)
Imorgon ska jag hålla i en föreläsning om EU och sen ska eleverna få göra ett rollspel. liiite nervöst.


Onda ben

2011-05-10, 20:06:23 / Kategori: Outfits

Japp de är tillbaka, mina onda ben. Har ont i "framsidan" av smalbenet IGEN. Tror det är någonslags överansträngning. För jag får ont när jag går mina powerwalks och samtidigt tränar eller springer på kvällen. Illa helt enkelt. Men nu ska jag vila benen tre HELA dagar i sträck, det har de sannerligen förtjänat. Mina små stjärnor som dessutom slog rekordet på våran 5,7km runda igår.=)

Dagens outfit


Värme

2011-05-10, 17:39:18 / Kategori: Outfits

Ligger i soffan och väntar på att det ska bli lite kyligare ute så att man kan ge sig ut och springa.=)
Igår käka jag och "R" på El Paso efter vi hade vart och tränat och det var såååå gott.

Dagens outfit



Köpte dessutom snygga underkläder igår med=)


Förra veckans träning

2011-05-10, 12:16:03 / Kategori: Veckans träning

Här kommer förra veckans träning, som var helt okej. dock blev det "bara" fyra dagars träning. Men den var effektiv haha.;)

Måndag- Vila

Tisdag- Powerwalk 5km innan frukost och"döds" spinning;)

Onsdag- Skivstångpass

Torsdag- Vila

Fredag- Skivstångs/intervall-pass

Lördag- Powerwalk 5km innan frukost och Sprang 1.2 mil på 1.00.10=)

Söndag-5km powerwalk innan frukost och vila

Även denna veckan blir det "bara" fyra dagars träning. Men hinner nog med en del powerwalks med.=)


Bästa söndagen på länge

2011-05-09, 17:30:53 / Kategori: Allmänt

Igår hade jag bästa söndagen på länge. Gick en långpromenad med Enya på morgonen, efter det låg jag och solade till herr fin kom. Sen åkte vi ut till stugan med lite godsaker och satt ute i solen och käkade och gick en liten promenad innan vi åkte hem till stan igen.=)









Mysig söndag kan jag säga!


Duktiga jag

2011-05-07, 23:11:34 / Kategori: Allmänt

Idag har jag vart riktigt duktig och sprungit ca 1.1-1.3mil. Kändes såå jäkla skönt när jag hade gjort det och jag var superstolt. Trodde inte rundan var så lång som den var, för jag hade inte mätt den innan. Så när jag sprang så kändes det tungt kan jag säga, men jag klarade det. Särskilt efter jag kom hem och mätte den och den var över 1mil, då kände det riktigt fint.
Annars har jag bara sovit länge, solat och klippt Emelie idag. Tänkte dra till Loppans båthus och dricka lite cider, men jag pallade inte det efter rundan och efter att ha klippt Emelie, så nu är jag hemma och myser med hundarna.
Imorgon så har herr fin sagt att han ska komma och hälsa på mig, vi får se hur det blir med det. Han bor nämligen inte här i stan. Men kommer han blir det nog glasspremiär för mig imorgon.=)

Äter just nu mango och pistagenötter, såååå gott!


Love isn´t hurt, baby give me all you got

2011-05-06, 10:32:50 / Kategori: Allmänt

Underbara fredag. Sitter och pluggar hemma, försöker göra en matris. Ska tillbaka till praktiken igen vid 13.35.
I eftermiddag har jag tusen grejer att göra, städa, tvätta, träna och sola. Efter det ska jag och Annie dra till ICA och handla mat till vår hemliga kväll.;)
Tror helgen kommer bli riktigt mysig, verkar dessutom som att herr fin kommer titta förbi någongång under helgen.=)

Barnsligt kul


Matmatmatmatmat

2011-05-05, 18:18:42 / Kategori: Mat

Vad ska man äta?????
Är inte det samma sak varenda dag, det är liksom den stora frågan. Antingen blir det kokospannkakor eller så blir det havregrynsgröt med äpplemos. Gud va jag är velig hade helst gjort en kladdkaka och vräkt i mig den. Haha ja det är den tiden i månaden.;)
Men det är bara att vara stark och inte fuska. Det är ändå "äta vad du vill" dag imorgon så det är väl ingen idé att fuska idag.

Igår åt jag dinkelpasta med chorizolammkorvsås till.



Såsen är supergod
2 korvar av någotslag, helst kryddstark med högt köttinnehåll. Jag brukar välja chorizo lammkorv.=)
2,5dl matlagningsgrädde eller vad man känner för.
Ädelost efter smak, jag brukar ta 1/3 av en sån där ost trekant.;)
Och sen spenat också efter smak.

Lite svårt att förklara eftersom jag gör det lite på känn, men den är såååååå god.=)


Usama X3

2011-05-04, 21:24:01 / Kategori: Outfits

Har diskuterat Usama med tre olika klasser idag, väldigt intressant eftersom det var en 1a en 2a och en 3e klass. Det märks att de hinner förbättra sin förmåga att vara kritisk och kunna se för- och nackdelar under de åren. Väldigt intressant.

Dessutom har jag hunnit med ett hårt skivstångspass då jag valde att öka vikterna med 2.25kg på varje sida. Det funkade bra på benen men det var jäkligt tungt på armarna kan jag säga.:p

Dagens outfit


och träningsoutfit


Utomjordisk upplevelse;)

2011-05-04, 10:32:00 / Kategori: Träning

Sitter hemma och käkar mellanmål, äppleklyftor och skinka.

Igår när jag var på spinningen så var jag med om en otroligt konstig grej. I början var jag jätteseg och det kändes otroligt tungt, så jag spanande ut i gymmet för att föra tankarna på annat och där såg jag en riktigt snyggkille som dessutom var en kompis lillebror. Det känns konstigt att ens kompisars småsyskon har blivit så stora så att man kan se dom som snygga haha. Jaja men åter till ämnet, helt plötsligt så hade jag ökat mitt motstånd över det vanliga och jag kände mig inte alls trött i kroppen men pulsen var HÖG. Först trodde jag att spinningcykeln hade gått sönder eftersom jag hade så högt motstånd men trampade på som ingenting. Det kändes som att jag inte kände min kropp överhuvudtaget. Kan säga att jag var rejält svettig och dessutom så kände jag mig alldeles yr efteråt.
Undra vad som hände egentligen, kan det vara den snygga killen som hade så stor påverkan?;)


Vårruset

2011-05-03, 17:27:21 / Kategori: Allmänt

Jahopp ikväll skulle jag ha sprungit vårruset, men det blev inte så. "R" som jag skulle ha sprungit med kunde inte och det var ingen annan som var sugen. Jag vet att det inte är en ursäkt men kändes sjukt tråkigt att åka dit själv. Så det får bli nya tag nästa år. Känns lite tråkigt ändå.
Men det blir ju iaf Stadsloppet och Tjejmilen i år.=)

Som tur va så råkade jag boka ett spinningpass idag, eftersom jag hade glömt att att det var Vårruset idag. Så nu ska jag iväg på det och sen ikväll blir det äggmackor till Desperate Housewifes med bästa systerdottern.=)


Förra veckans träning

2011-05-02, 13:32:08 / Kategori: Allmänt
Hä rkommer förra veckans träning:

Måndag- Vila, plus långsam långpromenad

Tisdag- Spinningpass

Onsdag- Powerwalk innan frukosten 5km Skivstångspass

Torsdag- Powerwalk innan frukosten 5km och sprang 5,6km med Rebecca

Fredag- Skivstångs/intervallpass

Lördag- Powerwalk innan frukosten 5km och sprang ca 5km ute på landet(har inte mätt rundan ännu)

Söndag- Vila, plus powerwalk innan frukost 5km


Mycket bra vecka måste jag säga, veckan som kommer nu blir det nog inte riktigt lika många powerwalks eftersom jag är på VFU nu och börjar tidigare. Men jag ska försöka hinna med det, för det är härligt att börja dagen på detta vis.=)

Jag och Enya på powerwalk i vintras


Första dagen

2011-05-01, 19:51:54 / Kategori: Allmänt

Idag är det första dagen på två veckors praktik, liiiite nervöst men kul ska det bli.

Passade på att prova lite kläder från min systerdotters garderob när jag var hemma i krokarna.

Här kommer två favoriter









Valborgs fest

2011-05-01, 19:06:10 / Kategori: Allmänt

Igår agerade jag chaufför åt mina kompisar och det bar av till Stämme i Laholm där vi firat Valborg två år i rad nu.

Trodde det skulle bli enklare att vara "nyttig" och undvika skräåmaten när man är nykter, men tvärtom!;)

Påväg

Hoppa hoppborg på Max är fortfarande kul;)



Va tvungen att prova den omtalade lyxmilkshaken och den var GOD






Vi grilla korv med=)


Väldigt trevligt även om jag var nykter, dessutom har jag kunnat träna både idag och igår!=)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!