Tjejmilen uppladdning

2011-08-31, 12:09:24 / Kategori: Allmänt

Idag är sista tränings dagen innan det blir uppladdning för Tjejmilen. Ska bara vila torsdag och fredag. Tycker det är jätte svårt med uppladdning, alla säger olika. Vila, träna, ät massa pasta, ät inte massa pasta osv. osv. Vet inte hur jag ska göra. Men det blir iaf vila två dagar innan, det vet jag iaf att min kropp mår bra av. Men det här med maten?? Inte en aning där iaf. Tror jag kör på mitt vanliga upplägg och på lördagen ska jag försöka hinna äta frukost med bröd eller något och sen liten lunch innan, jag har ju inte direkt problem med håll.
Har ni några tips??????

Bild från i lördags



Höst trängsel

2011-08-30, 17:16:39 / Kategori: Träning

Japp idag ska jag trängas med alla andra på gymmet, alla som ska komma i form efter att ha frossat och träningsvilat hela semestern lång. För nu ska de "ta tag" i träningen igen. Lite krasst varar detta i max 6veckor och sen lugnar det ner sig på gymmet igen. Vi som inte behöver "ta tag" i träningen eftersom vi vart duktiga och tränat hela sommaren bara suckar och kollar på varandra med menande blickar, vi vet att de snart är som vanligt igen.
Om man ser till det positiva så är det alltid några viljestarka personer som stannar kvar hos oss och tränar året runt.=)
Men just nu är det tok mycket folk på Friskis och jag min dummer är tvungen att trängas med dom eftersom jag var dum nog att inte sticka till gymmet innan alla slutar jobba, fast jag hade kunnat. Så jag får väl skylla mig själv.;)

Hurtigbullar


Ähh jag säger välkommen till alla som har börjat träna och tar tag i sina liv och jag hoppas att ni stannar även när ni känner att ni nått den vikt ni vill ha. För träning är inte bara att nå en vikt utan en livsstil och jag svär att man mår så mycket bättre och får bättre hälsa om man tränar regelbundet. Jag har själv märkt fördelarna med det men jag har också vart i den fällen där man kämpar efter en viss vikt och när man nått den så slipper man träna.;)


Redo för skolan

2011-08-29, 22:22:58 / Kategori: Allmänt

Japp idag är det första skoldagen för denna terminen. Detta blir min 5e termin på lärarutbildningen av sammanlagt 10 terminer. Så efter denna terminen så har jag gjort hälften av min utbildning.

Kan ni gissa vad jag ska läsa för ämne?


Godmorgon!

2011-08-29, 12:50:33 / Kategori: Allmänt





Eller förmiddag snarare. Firar min sista dag av ledighet innan skolan börjar med att ha sovmorgon. Så vaknade 10.40 och sen har jag och Enya vart ute på powerwalk innan frukost. Håller på att ändra lite med min kost, så nu blir det lite större porioner en innan. Har ätit lite för små potioner om man ser till hur mycket jag tränar och då har jag gått runt och vart hungrig hela veckan och när helgen kommer så kan jag inte hålla mig längre och då hetsäter jag istället. Så nu ska jag testa att äta mig lite mer mätt på veckorna, fortfarande nyttig mat och 4-5 mål varje dag. Så får vi se om det blir bättre.
Har dessutom världens goaste träningsvärk efter att jag sprang från Silvagärde till Fegen igår, 12,53km.=)


Treeevlig helg

2011-08-28, 20:20:11 / Kategori: Allmänt

Som vanligt så var det trevligt på landet. Fick dessutom umgås med min mer än trevliga kompis Oscar, finns ingen som jag skrattar så mycket med. Helt galet. När jag bodde i Fegen så umgicks vi typ dygnet runt alltid.=)

Lite bilder från helgen(mest människor med djur haha)

Martina och Henriks hus och de fiiina vovvarna Enya, Rut och Angus




Min kusin och hans flickvän Amandas mer än söta valp=)


Mitt syskonbarn och hans hamster Annie(som är döpt efter mitt andra syskonbarn som heter Annie haha)


Mot landet

2011-08-26, 13:43:23 / Kategori: Allmänt

Yees idag drar jag och hundarna till landet. Min syster och hennes man är i Stockholm så då passar vi på att låna deras hus på landet.:) Ska passa på att träffa mina gamla kompisar med och springa där ute i skogen.;)





Ska försöka blogga därifrån!=)

Ha en trevlig helg kära ni


En anledning

2011-08-25, 18:23:24 / Kategori: Träning

En anledning till att jag älskar att springa är att man är ute i naturen och när man bor i Falkenberg så är man verkligen bortskämd med fin natur. Det är en sån oerhörd frihets känsla att springa, särskilt när man kan springa långt.=)






Duktigaste tjejerna

2011-08-25, 10:05:06 / Kategori: Allmänt

Har precis kommit hem från vetrinären där jag har varit med Enya och Rut. De har fått sin årliga vaccination och Enya har blivit ögonlyst. Man gör det med Rottweilers om man vill syssla med avel eller tävla. Jag ska inte göra något av det med Enya, men min uppfödare tycker att Enya är så fin så hon ville att vi skulle göra det. Det är väl bra för hennes statistik. Kan säga att jag är såååå stolt över mina små änglar som uppförde sig exemplariskt och inte krånglade det minsta. Vetrinären sa att Enya hade ett väldigt trevligt temprament och var väldigt snygg exteriört.=)


Mina fina

2011-08-24, 20:33:35 / Kategori: Träning

Nya älskade träningskläder. Är grymt nöjd med både tights och löparjackan.=)
Testade tightesen och jackan igår när jag sprang fram och tillbaka till Sommarstugan och vattnade blommorna 1,6mil. Kan säga att det var en del jobbigt att springa 1,6mil med en inflamation i ett muskelfäste som givetvis sitter ovanpå ena lungan. Vet inte riktigt hur jag ska göra med det, vila eller?
Idag tog jag mig iaf till skivstångspasset, kunde inte låta bli. Det är ju så roligt nu när alla ledare testar sina nya pass nu inför hösten.;) Så imorgon kommer domen då får vi se om det blivit bättre eller sämre.



Semester

2011-08-23, 14:45:11 / Kategori: Allmänt

Jippie igår jobbade jag mitt sista arbetspass för denna sommaren. Underbart att vara ledig en heeeel vecka. Detta firades med ett pt pass där Mats la upp ett nytt träningsschema för gymmet, plus cardio i 40min. Efter det blev det riktigt god mat, riktigt gott vin och riktigt trevligt sällskap ute poå min kära balkong. Härligt att det var så fint väder igår kväll med. Mycket lyckad kväll kan jag säga.=)
Idag funderar jag på att åka ut till stugan eller stanna i stan, svårt val. I stugan blir man ju helt isolerad men det är jäkligt mysigt och det blir mycket träning och mysiga promenader. I stan har jag ju vännerna också slipper man ju städa stugan sen med haha.;)



Söt Rut


Inflyttnings fest

2011-08-21, 13:56:27 / Kategori: Allmänt

Igår efter att jag hade vart ute och sprungit 1mil så bar det av mot Nicoles inflyttnings fest och gud va trevligt vi hade. Roligaste festen och ute kvällen på lääänge.











Tack Nicole för världens trevligaste kväll


Tänk om, tänk nytt

2011-08-19, 12:03:35 / Kategori: Allmänt

Jaha igår gick jag av min sista natt och sista jobbpasset denna sommaren.... Trodde jag!!;) Givetvis ringde dem idag på morgonen och fråga om jag kunde jobba i eftermiddag/kväll och nyvaken som jag var råkade jag säga ja haha. Typiskt mig, ring inte när jag är nyvaken för då kan jag svara vad som helst. Så nu ska jag jobba ikväll och på måndag. Lyckades iaf tacka nej till att jobba lördag och söndag för imorgon ska jag på inflyttningsfest och på söndag ska jag vara bakis!;)

Så dagen blev helt plötsligt lite stressig då jag vaknade 10.30(skönt som tusan) och börjar 15.00. Så snabbt ut med hundarna i ösregnet, slänga in tvätt i tvättmaskinen och slänga i sig frukost. Nu bär det av till gymmet och sen lunch. Så här är det full rulle.;)


Nytt i träningsgarderoben

2011-08-17, 20:33:16 / Kategori: Träning

Behövde en löparjacka så jag gick in på Intersport men hitta inget kul. Så då gick jag in på Nelly.se istället och där hitta jag givetvis en jacka och hör och häpna ett par nya tights med.;) Tycker 3/4 tights är sjukt smidigt eftersom jag både använder dom på vintern och sommaren.=)

Jacka från Newline, 699kr


Tights från Nike, 349kr


På väg mot målet

2011-08-17, 17:51:49 / Kategori: Träning

 Här kommer bild på magens dagsform, så vi kan se om det blivit någon skillnad till jul.;)





I övrigt kan jag säga att det går bra med träningen. Är tillbaka på 5 träningspass i veckan, plus massa promenader och cykling nu när jag är med i Malin´s Augusti utmaning. Förra veckan skrapade jag ihop mer än 90km.=)
Så i skrivande stund har jag precis gått 5,41 km med Enya och dricker nu en proteindrink ,innan det blir skivstångspass och sen jobb. Kan säga att jag är riktigt nöjd över att jag tränat nästintill lika mycket nu på sommaren när jag har jobbat över 100% som jag gjorde i våras. Känns tryggt att veta att jag kommer klara av att träna så här mycket och ta hand om hundarna när jag börjar jobba på riktigt. Men som sagt mycket av träningen är bara positiv för hundarna som också får motion.=)


Höstens mål

2011-08-16, 19:30:32 / Kategori: Allmänt
Fysiska

*Ladda inför tjejmilen och springa under 55min

*Vila en heeel vecka efteråt

*Mindre löpning för att spara mina ben inför vår och sommar

*Minska i kroppsfett

*Öka i muskelmassa

*Träna mer styrka och köra mitt styrkeprogram på gymmet oftare

*Mer förbränningsträning cardio och spinning

*Bygga upp min överkropp

*Få fram magrutor(ska ta förre och efterbilder)

*Äta mat som får mig att må bra, så som GI plus långsamma kolhydrater

*Ha en ätardag i veckan(inte flera)

*Inte dricka alkohol vid mer än två tillfällen i månaden

Mentala

*Bli bättre på att genomföra det jag har planerat när det gäller skolan

*Vårda de relationer som stärker mig

*Stressa mindre och planera mer

*Undvika de relationer som bara får mig att må dåligt och suger energi

*Jobba ännu mer på min självkänsla, genom att:
-Unna mig egentid
-Våga spendera tid själv
-Inte nöja mig med sånt som inte känns helt rätt
-Tro på mig själv mer och inse mitt värde

Har ni några mål för hösten?


Konsten att göra en GI-gourmé middag

2011-08-16, 15:25:47 / Kategori: Mat

Fy bubblans vilken god middag jag gjorde igår inklusive god efterrätt. Och allt är GI grönt, det ni!

Till varmrätt, Quornthaigryta med kokosmjölk, qourn, purjolök och sweetchili.


Till efterrätt, Äpple och kanel smulpaj. Smulpajen är gjort på smör, mandelmjöl, sötningsmedel, lite kokosflingor och solrosfrön. Till det kan man ha vaniljvisp eller min personligafavorit mild vanilj yoghurt. Till och med vaniljvispen är GI grön.=)


Receptet på pajen har jag hittat på själv. Jag hittar på många GI vänliga recept själv genom att ta "vanliga" recept och byta ut ingredienserna mot snarlika GI vänliga ingredienser. Det gäller att ha lite fantasi.;)

Höstens mål kommer upp ikväll!=)


Självdestruktiv som en nattfjäril

2011-08-15, 16:11:44 / Kategori: Allmänt

Ni vet en nattfjäril som dras till eleden på kvällen. Seglar runt den och nästan smeker den, så nära att bränna sig på lågan. Allt för att speglas i dess glans men så nära att brinna upp.

Varför tusan kan jag bara inte låta det vara. Jag vill ju egentligen inte ens ha det. Nu får det ta mig tusan vara nog på det här.

Ska fundera ut mål för hösten ikväll och detta får väl stå under mentala saker att ta tag i. Ska klura på det lite. (Vill jag ens sluta)


Den perfekta dagen

2011-08-14, 19:07:34 / Kategori: Allmänt

För det första är jag ledig

för det andra har jag vart på peggens och käkat glass med mamma, pappa, Annie och Alexandra.


För det tredje har jag haft ett underbart träningspass på gymmet


Sen har jag käkat Thai mat med mamma och pappa


Och nu blir det serie mys med de bästa ingredienserna, alltså:







Trevlig kväll!!!=)


Att ladda batterierna

2011-08-13, 20:29:02 / Kategori: Allmänt

Idag när jag vakna efter  att ha jobbat min tredje natt i rad var jag helt slut, mentalt och fysiskt. Kroppen kändes helt tömd på energi och benen var fortfarande döda och öma efter cirkelfysen och joggingrundan i onsdags och torsdags. Att blanda uppladdning inför Tjejmilen med kilometer utmaning och alldeles för mycket jobb är inte riktigt att rekommendera. Eftersom min kropp behöver all vila som den kan få efter alla tuffa träningspass nu det sista, men istället har jag gett den nätter fulla med trapp spring och massa promenader och cykelrundor.
Jag kände bara att nu behöver jag bara bli omhändertagen. Så sagt och gjort cyklade jag ut till stugan där mamma och pappa var. Vi käka kräftor och åt körsbär till efterrätt och sen cykla jag hem. Helt underbart och ändå fik jag ihop 1,6km. När jag kom hem gick jag 3km med Enya och lilla Rut fick också följa med, så det blev verkligen i riktigt sakta tempo. Så man fick lite motion ändå och imorgon blir det nog riktig vilodag/ätardag och ingen träning eller motion tror jag.


Ätardag

2011-08-12, 15:49:02 / Kategori: Allmänt

Det finns verkligen delade meningar runt den där ätardagen eller som jag kallar den "fuskdag". Vissa säger att det är bra och att de som har en ätardag visar bättre resultat på träning. Men då gäller det ju att man verkligen äter bra och tränar de övriga dagarna. Jag tror många gör så att de äter halvkasst kanske inte onyttigt men inte nyttigt på veckorna och sen har de en ätardag då de vräker i sig allt typ pizza, hamburgare, godis, chips ja allt. Då är det klart att det inte ger några bra resultat. Och vissa säger att man bara pinar sig med en ätardag eftersom den skapar mer sug för onyttigheter och sätter igång söt suget. För mig funkar det iaf bra.

Här berättar Emelie Mattson som har bloggen http://www.improveme.se/EMELIEMATTSSON över vilka fördelar en ätardag kan ha på kroppen:

Mångra undrar, varför en sk. "ätardag"?

Jag ska försöka att förklara min åsikt om detta:) När du (precis som jag gör nu under diet) resten av veckan ligger lågt med kosten så sänker kroppen metabolismen. Det som händer är att hela kroppen anpassar sig till din diet och hela kroppen bromsar in och kör på 1:ans växel.
När detta händer så kickar vi igång Leptinet. Leptin är ett av de viktigaste hormonet som hjälper kroppen att anpassa sig när den har lågt energiintag. Leptin skapas av våra fettceller och föutom att dölja våra muskler så gör det lite annat också, t.e.x. tillverkar hormoner och olika föreningar som reglerar vår metabolism, det här påverkar vår kropp på många sätt.

Leptin ät ett anti-svält hormon. Vad jag menar med det är när vårt leptinhormon värde börjar sjunka så skickas signaler till hjärnan som i sin tur sänker metabolismen. Alla producerar naturligtvist olika mängd leptin. Den största faktorn som avgör hur mycket leptin du kommer att producera är mängden av kroppsfett. Alltså Överviktiga personer har högre leptinnivåer än smala personer och kvnnor har högre nivåer än män. Alltså ju mindre fettprocent du har desto mindre leptin kommer du att producera, förlorar du fett så förlorar du leptin. Leptinnivåerna är lägre ju smalare du är och konsekvenser blir att din metabolism avstannar snabbare och mer dramatiskt när din fettprocent är låg.

När du sänker ditt energiintag eller ökar din energiförbrukning genom att t.e.x. Cardio träning, dras energi ut ur fettcellerna och leptinet sjunker. Leptinet kan faktiskt sjunka med så mycket som 50% under en diet vecka trotts att du självklart inte blivit av med 50% av ditt kroppsfett. Ökar du Kalorrintaget så kan det hända att du höjer dina Leptin nivåer, trotts att ätardagen bara pågår en kortare period (5-24h). Det finns även andra hormoner som påverkas, men jag har bara valt att fokusera på Leptinet eftersom att det är det mest relevanta.

När man har en ätardag så påveraks leptinproduktionen främst av intaget av kolhydrater, inte fettet. Kolhydrater är det man främst ska äta under ätardagen och det här höga kolhydratsintaget är väldigt positivt under denna dag. En av de positiva effekter de ger är påfyllning av vårt muskelglykogen, det här vill vi ha eftersom att vi känner oss extra svaga under diet och inte vill förlora muskelmassa.

Det råder lite delade meningar om vad man ska äta under en ätardag. Jag tycker, att kör på som ni själva känner. Lite måste man unna sig, hur roligt är det att förbjudas från allt? Mina favoriter under ätardag är bröd, extra riiiiis, och svenskt lösgodis:) Mina laster:) Jag brukar iaf ALLTID börja min ätardag med ett hårt träningspass :)

Mina laster:


Att springa för livet

2011-08-11, 18:58:22 / Kategori: Träning

Jag springer för livet och inte för ett lopp har jag insett. Jag hade kunnat springa varenda dag nu för att toppa formen inför Tjejmilen, men då vet jag att jag aldrig någonsin hade velat springa sen. Så istället för att pressa mig allt vad jag har just nu så tar jag det ganska chill. Eftersom jag är lite trött på att springa nu så fortsätter jag springa men i skönt tempo så att jag inte ledsnar och tycker att det är för jobbigt.
 Måste vara lite snäll mot min kropp just nu eftersom jag har ätit alldeles för lite mat och för lite kolhydrater det sista, vilket har resulterat i att det känns som att jag bränt massa muskler och blivit jätte klen. Så nu blir det mer kolhydrater, dock långsamma bra kolhydrater. Så att jag orkar mer och kan bygga upp mina muskler igen. =)

Klenfis;)



Kär och galen

2011-08-10, 15:49:35 / Kategori: Allmänt

Åhhhh va jag längtar efter att vara sådär högt över molnen och bara tokgilla någon sådär jätte jätte mycket. Men icke picke pö att jag känner så för någon nu. Men jag hoppas verkligen att jag får känna så någongång mer i mitt liv.
Har nog bara kännt mig så där tok kär tre gånger, sådär så att det håller i sig mer än 2 veckor alltså.;)
Men man får va glad för det lilla och just nu duger det med helt underbar vänskap.=)


 


Fisk, fågel eller mitt i mellan?

2011-08-09, 16:24:52 / Kategori: Allmänt

Då är frågan cykla, springa eller gymma? Vet inte alls va jag är sugen på. Egentligen är det nog att köra cardio på gymmet men eftersom jag ska på skivstångspasset imorgon så kommer jag ju inte orka springa på torsdag, så det kanske är bäst att springa idag. Djupa frågor det där haha.;)

Ikväll ska jag kanske på bio och kolla på Harry Potter med Enya´s husse, annars blir det nog att jag tvingar Ida att kolla på film med mig.;)




God morgon!

2011-08-08, 14:43:52 / Kategori: Allmänt

Ja det är sant jag har sovit till 13.40!!!! 13.40 helt jäkla sinnessjukt. Gick och la mig vid 12 och vakna 13.40. Kan ni fatta att jag va trött eller. Känns som att allt jobbande och alldeles för lite sömn och vila tog ut sin rätt idag. Nu känner jag mig helt utvilad och det är verkligen skönt.

Idag har jag dessutom mätt mig och det var längesedan. Det roliga är ju att när jag började träna så var det för att bli snabbare och orka springa längre och egentligen inte för att bli smalare. Men jag märker verkligen att jag mår så otroligt mycket bättre och att kroppen har blivit mer välformad är absolut en bonus. Idag är jag faktiskt riktigt nöjd med min kropp och det hade jag verkligen inte sagt för två år sedan. Det gör ju också att jag mår bättre och får bättre självförtroende. Nu kan jag ägna all tid som jag tänkte elaka tankar om mig själv till annat istället.=)
Sen i november 2011 har jag minskat 7cm i midjan, 8cm över rumpan och 4,5cm över låren. Det kanske inte verkar så mycket, men jag var ju inte precis tjock innan jag börja träna i höstas så jag är jätte nöjd. Synd att jag inte mätte mig när jag flytta hem från Kalmar, då hade det blivit större skillnad haha.;)

Jag och min största kärlek


Hemma igen

2011-08-07, 20:59:39 / Kategori: Allmänt

Har haft en rikigt riktigt trevlig helg i Fegen. Och nu ligger jag hemma i och är kass, ska unna mig lite godis och annat för att pigga upp mig. Skulle egentligen jobbat inatt men jag har vart super bakis hela dagen och till och med spytt, så dom klara sig utan mig på jobbet. Som tur är så är vi en extra på natten nu så jag kände inte att jag fick så dåligt samvete.
Jag ligger och myser med hundarna som är glada att vara hemma. Dessutom är dom ny badade för mamma hade badat dom.=) Bra service där.;)

Bild från igår


Fri som en fågel, klapp,klapp. Fri som en fågel, klapp, klapp

2011-08-05, 07:50:29 / Kategori: Allmänt

Wohoooo nu är jag hemma efter att ha jobbat mitt sjunde jobbpass i rad och nu är jag ledig. Första lediga helgen på fyra veckor och första gången jag är ledig två dagar i rad på 6 veckor.
Om det känns skönt- svar JAAAA! Haha löjligt egentligen att man hurrar för två ynka lediga dagar, men denna sommaren så är det verkligen hurra.
Hur ska jag fira detta då? Jo jag ska Lämna hundarna hos min mamma och min syster och sen åka till Fegen för en helg fylld med bus och fest. Eventuellt kanske det blir Falkenberg eller Halmstad ikväll.=)

Bild från det sjukt jobbiga löppasset igår. Blev bara 6km istället för 1mil eftersom det var galet varmt ute.


Gårdagen

2011-08-04, 15:59:52 / Kategori: Allmänt

Igår hade jag en riktigt mysig dag efter att jag vaknade vid 15. Jag cyklade ut till stugan där min syster och hennes man och barn var. Behövde samla ihop lite kilometrar till Augusti utmaningen, som går ut på att samla kilometrar.;) Satt där ute i solen och umgiscks med min underbara familj, älskar dem såååå mycket. Efter det blev det simning med Ida.=)
Hur mysigt som helst.
Idag ska jag städa och ut och springa 1mil. Mindre roligt men det ska nog gå bra.=)
Har faktiskt trappat ner min träning med 1 pass varje vecka det senaste. Det är ju så mycket nu på sommaren och jag känner att 4 kvalitativa träningspass i veckan duger gott just nu.=)

Lite bilder från min nya mobil









Känner att jag skriver riktigt kassa inlägg just nu, men jag jobbar ju så jäkla mycket så hinner inte med så mycket annat än att jobba och träna.


I love Iphone

2011-08-03, 08:18:55 / Kategori: Allmänt

Japp jag äääääälskar min nya Iphone 4. Min Samsung var ju också bra och relativt ny så jag trodde inte alls att det skulle vara så stor skillnad. Men det är det verkligen, såååå mycket mer roliga och bra appar och så jäkla mycket snabbare. Bästa appen hittills är definitivt GI viktkolls app, hur bra som helst. Nu är det mycket lättare att kolla upp vilket GI en viss sak har exempelvis när man handlar. Innan fick jag ju slå upp i min bok. Som nu kan jag jag äta massa mer saker som jag inte trodde var bra GI som jag nu fått reda på är helt okej, så som potatissallad har riktigt lågt GI. Så mer potatissallad till mig.:)



Nu ska jag gå och lägga mig för jag kom precis hem från jobbet.=)


Ullared

2011-08-01, 14:33:38 / Kategori: Allmänt

Kom precis hem från Ullared och Ge-Kås, där jag och mamma har handlat massa "nödvändigheter" och massa kul med. Bland annat en ny plattång, fön och locktång. Gick på MASSA pengar då bara plattången kostade 2000kr. Men det är den förhoppningsvis värd, då man har den i mååånga år. Ska lägga ut bild på den sen. Det var hur mycket folk som helst även om det är så fint väder idag.

Nu ska jag ut och gå en långrunda i det fina vädret med Enya så att vi samlar kilometrar till Malin´s Augusti utmaning som jag deltar i. Ikväll blir det dessutom en backintervall träning med Ida innan jag ska iväg till jobbet.



Dessutom har min nya fina Iphone 4 kommit, så jag ska hämta ut den på Ica innan jag beger mig till jobbet. Så har jag något att pyssla med inatt.=)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!