Tjejmilen uppladdning

2011-08-31, 12:09:24 / Kategori: Allmänt

Idag är sista tränings dagen innan det blir uppladdning för Tjejmilen. Ska bara vila torsdag och fredag. Tycker det är jätte svårt med uppladdning, alla säger olika. Vila, träna, ät massa pasta, ät inte massa pasta osv. osv. Vet inte hur jag ska göra. Men det blir iaf vila två dagar innan, det vet jag iaf att min kropp mår bra av. Men det här med maten?? Inte en aning där iaf. Tror jag kör på mitt vanliga upplägg och på lördagen ska jag försöka hinna äta frukost med bröd eller något och sen liten lunch innan, jag har ju inte direkt problem med håll.
Har ni några tips??????

Bild från i lördags



Malin I Form

Jag åt lite mer dagarna innan Gbg-varvet än vad jag brukar och det gick fint :D



SV: Haha, vet inte svaret själv ;P



2011-08-31, 15:04:23 URL: http://www.maliniform.com

Linda

Hej Hanna! Tack så mycket, vad kul att du också har en blogg! Visste jag inte! Ska ta mig en närmare titt på den också! =) Jaså bor du i Falkenberg, vad kul o höra att du trivs! Jag hoppas verkligen att jag också kommer att göra det! Ha det så fint! Kram på dig



2011-08-31, 17:24:59 URL: http://flikkelillus.blogg.se/

Lina S

Fining :)

Ja, precis ska också springa milen men har inte alls kunnat träna så mycket som jag velat, fick en lååångdragen förkylning som nästan nyss släppt så det kommer inte gå så bra tror jag, hade velat springa på under en h men nu känns det inte som ett realistisk mål :( Svårt det där med maten, jag ska i alla fall äta pasta till middag imorrn då jag älskar pasta, haha :)



2011-09-01, 10:59:01 URL: http://linastrandh.se

Josefin

Jag kör på mycket pasta! Fast egentligen tror jag inte det spelar så stor roll, gör det mest för känslan, haha! ;)



2011-09-01, 19:57:32 URL: http://pastamedpesto.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!