Hothothot

2011-07-31, 12:42:37 / Kategori: Allmänt

Var precis ute och sprang 5km och det var heeeeelt galet varmt, trodde jag skulle svimma typ. Så inte världens bästa tid, men jag är glad att jag tog mig runt kan jag säga.=)
Idag börjar jag kl. 14 och jag tycker det är så svårt att träna på förmiddagen. Ofta går jag upp alldeles för sent och då blir det så konstigt med maten. För jag vill inte springa innan frukosten och inte precis efter heller. Så idag åt jag lite musli och yoghurt vid 8 och sen gick jag faktiskt och la mig och vaknade 10.;) Efter det va jag ute med hundarna och sen sprang jag. Nu ska jag käka middag och sen blir det iväg till jobbet. Men det funka ju faktiskt ganska bra och eftersom jag bara käka halva min frukost idag på morgonen så ska jag ta andra halvan till kvälls mellis.=)


Grattis!!!!

2011-07-30, 21:15:16 / Kategori: Allmänt

img_8439 (MMS)

Till min älskade systerson Anders som har kört sina första motocross lopp och givetvis så vann han båda lopppen. Riktigt stolt moster=)=)=)


Tillbaka i stan!

2011-07-28, 18:33:36 / Kategori: Allmänt

Och det känns faktiskt riktigt skönt. Skönt att vara tillbaka i verkligheten och ha internet haha. Har läst tusen bloggar idag för att uppdatera mig typ.;)
Ikväll är jag ledig så det blir film med Emelie. Sista ledigheten på ett tag, ska jobba 3 kvällar och 4 nätter efter idag, kommer nog bli ganska tufft med de där nätterna. Men jag får skylla mig själv för det är jag själv som har skrivit upp mig på det. Men efter det är jag ledig två dagar och då blir det fest.=)

Hitta lite gammla kort, som när jag hade mörkt hår=)











Äntligen

2011-07-26, 17:12:19 / Kategori: Allmänt

Äntligen funkar internetet någorlunda här ute i stugan(pepparpeppar). Har varit utan internet både på datorn och i mobilen, så har verkligen kännt mig bortkopplad i en vecka. Men det är ganska skönt när man har vant sig. Har mest jobbat och chillat det sista ändå. Lite festande och träning har jag hunnit med också. Förra veckan hade jag en fuskvecka då jag fick äta precis vad jag var sugen på i en heeeel vecka, underbart kan jag säg. Tränade förstås som vanligt. Dock är jag sjukt trött på allt godis och alla kolhydrater nu, så nu är det utrensning. Bra att chocka kroppen lite ibland.=)

Kan tyvärr inte lägga upp bilder för det funkar tydligen inte.=( Men snart är jag hemma igen!


Är oförmögen att blogga ute i stugan. Men ...

2011-07-22, 23:34:02 / Kategori: Allmänt

foto0458 (MMS)

Är oförmögen att blogga ute i stugan. Men jag säger er en sak ÄLSKAR män som kan ta ett rum. Som sveper än med och jag är totalt lost. Jag är svept


Hajk

2011-07-20, 15:30:33 / Kategori: Allmänt

Yeees nu ska jag och Enya ut på hajk, tänkte gå 1,2mil. Känns som det kommer ta jätte lång tid eftersom man är van att springa det. Kände att det får bli lugn förbrännings träning idag. Ikväll ska jag och Ida simma så vi får grymt snygga kroppar, för det får man när man simmar.

Just nu är jag och min systerdotter ute i mamma och pappas sommarstuga. Därifrån skulle jag cykla till friskis och gå på cirkelfyspass igår, det är ca 7km. Grejen var bara den att cykelkedjan hoppar av efter 4km så jag fick springa allt vad jag kunde för att hinna till cirkelfyspasset. Därefter TUNGT cirkelfyspass eftersom Karin och Stefan inte såg det som en bra anledning att slappa bara för att jag skulle springa 7km hem med.:p Om dom älskar att plåga människor, svar JA!!! Haha så jag var minst sagt död när jag kom hem.;)

Fick dessutom reda på att mitt underbara gudbarn från Stockholm skall följa med till Boråsdjurpark på fredag, hur glad blir man inte då!!!!!! Sjukt glad att båda mina gudbarn ska följa med, det händer verkligen inte ofta.

Nu ska vi på hajk


Förra veckans träning

2011-07-19, 23:03:52 / Kategori: Allmänt
Här kommer förra veckans träning, som jag är riktigt nöjd med.=)

Måndag- 4,6km powerwalk/jogg innan frukost och corepass på friskis.

Tisdag- 4,6km powerwalk/jogg innan frukost och sprang 1mil.(personbästa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Onsdag- 4,6km powerwalk/jogg innan frukost och skivstångspass på friskis.

Torsdag- 50min på crosstrainern på gymmet. Sjukt svettig efteråt.;)

Fredag- Sprang 8km ut till stugan.

Lördag- Vila

Söndag- Vila

Massa konditionsträning och långpass förra veckan. Denna veckan blir det lite tyngre pass.=)





Att träna till döds?

2011-07-19, 22:45:43 / Kategori: Allmänt

Det har jag nästan gjort idag. Så jag är för slut för att skriva. Berättar imorgon!!!!


Tråkmåns ryck

2011-07-18, 20:41:20 / Kategori: Allmänt

Har blivit helt konstig det sista. Var enda gång jag ska ut eller hitta på något festligt så har jag jätte trevligt i början av kvällen och sen får jag ENORM hemlängtan. Det spelar ingen roll om jag har jätteroligt som i lördags, för det hann inte ens bli tråkigt innan jag fick för mig att jag MÅSTE hem. Så jäkla skumt, fattar inte vad det är med mig. Jag går dessutom inte att övertala även om mina vänner försöker. Så i lördags tog jag taxi hem för 270kr, som jag givetvis inte har. Fast vi skulle åka hem 1 timme senare. så nu ska jag bara gå ut här i stan, så att jag kan gå hem när jag får denna hemlängtan.

Just nu sitter jag i soffan och käkar min nya favorit skivad mango som jag doppar i lättkesella och lyssnar på när regnet smattrar mot rutan. Såååå skönt att jag och Ida hann hem från vårt mördarbackintervall pass innan det börja regna.=) För övrigt lika grymt jobbigt som vanligt.:p

Jag i min matchande jacka och gummistövlar innan idag. Urläcker:p



Helgen

2011-07-17, 21:45:26 / Kategori: Allmänt


I helgen har jag jobbat lördag och söndag men ändå hittat på massa bus. Så bloggandet har var blivit lite lidande. I fredags var jag i Fegen på beach party, i regnet och igår vart jag på kräftfestivalen. Helgen har vart toppen och går dagen var jätte kul även om jag bangade totalt i slutet haha.

Outfit från i fredags




memo to self

2011-07-17, 01:24:29 / Kategori: Allmänt

stanna hemma
ofta
mycket
det är så värt
tills jag blir sugen på att gå ut


Märker ni någon skillnad?

2011-07-13, 23:45:52 / Kategori: Allmänt


2009





2011




Mysepys

2011-07-13, 22:01:21 / Kategori: Allmänt

Vilken härlig dag alltså. Först morgonjogg, frukost och dusch. Efter det var jag och handlade med mamma och pappa, är inte det kärlek mat och föräldrar?;) Bio med fina syster, systersman och syskonbarnen och efter det jobbigaste skivstångspasset. Nu har jag precis käkat hemmagjord korvstroganoff med kycklingfalukorv och mathavre. MUMS
Att nyttig mat ska va äcklig är en sååån skröna.
Förresten jag tror att jag tröttnat på godis, ni hörde!!! Helt sjukt, för första gången i mitt liv slängde jag godis efter bion för att jag inte tyckte att det var gott alls... SJUKT... Tror jag är mer inne på bakverk, men bättre det för det kan man iaf göra själv och ha koll på vad man stoppar i.=)


Sötungarna för något år sedan


Bio

2011-07-13, 11:36:48 / Kategori: Allmänt

Kom precis hem från en powerwalk/jogg. Har börjat små jogga halva morgonrundan nu, känns väldigt tidsbesparande måste jag säga haha.
Idag ska jag fira mitt syskonbarn Elias som har fyllt år med att åka och kolla på bio. Hur mysigt som helst. När hans lillasyster Maja fyllde år var vi på filmen Trassel och den var hur bra som helst.
Idag blir det:



Jag har som tradition att inte ge mina syskonbarn vanliga presenter utan att hitta på saker med dem istället, mycket roligare och mer minnesvärt.=)=)


Slog just mitt personbästa på milen! Fy fa...

2011-07-12, 14:44:36 / Kategori: Allmänt

foto0889 (MMS)

Slog just mitt personbästa på milen! Fy fan va gött, särskilt nu inför stadsloppet:)


Träning och jobb

2011-07-12, 11:46:11 / Kategori: Mat

Det som står på listan idag. Jag och Enya har precis vart ute på vår morgon powerwalk/jogg och nu ätit Pt-fias proteingröt. Som bestod av:

2dl Fiberhavregryn
2,5dl Vatten
1skopa Bakepro eller annat proteinpulver
Kanel och lite salt

Man kan nog ha i lite mer vatten för den var väldigt kompakt. Sen hade jag rivet äpple och mjölk till.=)
Man blev otroligt mätt så förhoppningsvis har jag mycket energi när jag ska ut och springa 1mil innan jobbet kl 16.=)

Outfit


Vecka 27´s träning

2011-07-11, 20:38:15 / Kategori: Veckans träning
Trots massa jobb och fest så han jag med massa träning. Underbart och det känns som att jag är igång igen med träning och kost. Man mår ju bättre bara efter en vecka.=)

Måndag- Backintervaller plus uppjogg och nerjogg.

Tisdag- Powerwalk innan frukost 4,6km och cirkelfyspass.

Onsdag- Powerwalk innan frukost 4,6km och sprang 5km.

Torsdag- Powerwalk innan frukosten 4,6km och jympapass.

Fredag- Powerwalk innan frukosten och simmade 1600m istället för att springa 1mil i spöregn.;)

Lördag- Vila

Söndag- Vila




Mot stranden

2011-07-11, 12:04:50 / Kategori: Allmänt

Helt klart rätt dag att vara ledig på. Har precis vart ute och joggat en liten runda med Enya och nu bär det av mot stranden med fina vänner.=)


Maskerad fest

2011-07-10, 17:34:32 / Kategori: Allmänt

Och vilket kalas herrarna bjöd på, helt galet. Tror det var 200pers där och alla hade verkligen klätt ut sig, givetvis i olika omfattning men jag såg inte en enda person som inte var utklädd. Skit kul var det. Jag är glad att jag åkte hem innan jag blev för full och skämde ut mig och det är jag glad för. För några år sedan hade jag inte gjort det kan jag säga haha.

Lite kort








Det fanns orangea människor där


Jesus var där


Gunde, mimmi pigg och den gravida Lady Gaga


Bevisa

2011-07-09, 23:22:58 / Kategori: Allmänt

Jag säger bara en sak, man har faaan inget att bevisa för någon annan än sig själv och när man försöker bevisa något för någon annan än sig själv så förlorar man bara sig själv! WORD
Jag bevisade något för någon annan ikväll men insåg själv att jag inte behöver bevisa något för någon. Jag är nöjd med mig själv och det är NOG.
Jag gjorde så jävla fel ikväll för det enda jag bevisade var att det är okej att bete sig fel. Att stå där och vara "snygg" och låtsas som ingenting är bara så jävla fel, att man inte bryr sig. Jo visst, vilken jävla lögn. Den enda som vinner på det är människan som inte behöver stå till svars för sitt beteende

Ta hand om dig själv och bara dig själv.
Det insåg jag i tid ikväll och jag är så nöjd med det


Hur kan man vara SÅ nära men ändå så jävla...

2011-07-09, 21:24:38 / Kategori: Allmänt

foto0858 (MMS)

Hur kan man vara SÅ nära men ändå så jävla långt ifrån?


Nu tar jag helg

2011-07-08, 21:24:21 / Kategori: Mat

Efter att ha tränat 6 dagar i rad plus powerwalks 4 dagar  irad, tar jag välförtjänt helg nu. Så jäkla skönt. Idag har jag och Ida simmat 1600m, vilket var jobbigare en vad jag kommer ihåg. Simning är verkligen härlig träning för hela kroppen.
Och nu kollar jag och Annie på Harry Potter och har käkat tacos.=) Nämnde jag att en hallon- och blåbärsmulpaj står i ugnen?
Dock en GI variant som jag har kommit på själv med kokos, hackade sötmandlar, smör och sötningsmedel som täcke. Vi får se om den blir rinig eftersom jag verken har mjöl eller potatismjöl i. Det doftar dock ljuvligt och smuldegen var väldigt god.;)




Utmanings update

2011-07-07, 20:47:03 / Kategori: Allmänt

Det går bra med utmaningen faktiskt. Det var kämpigt att ta tag i det i söndags och måndags, men sen jäklar. Svårast är att avstå sötsakerna, eftersom det givetvis är där jag har gett efter den senatse tiden. Konstigt för jag har aldrig problem med att träna fem dagar i veckan eller äta bra mat, men de där sötsakerna är såååå svåra att avstå. Men nu är jag igång igen och inga sötsaker på veckan utan jag har min fuskdag. Ska se till att det inte blir två dagar som den senaste tiden.;)

Ungefär så här har dagarna sett ut:

Gå upp
Powerwalk med Enya 5km
Gröt med ett rivet äpple och mjölk
Mellis 1- frukt
Lunch- kolhydrat snålt
Mellis 2- kesella smoothie eller något annat lite matigare
Träning
Middag- Proteinrikt typ kokospannkakor och bacon. 


Godnatt hörrni!!

2011-07-06, 07:53:59 / Kategori: Allmänt

Nu kom jag precis hem från jobbet, har vart en tuuuuff natt. Så det ska bli skönt att sova nu. Det är svårt det där med hur man ska äta när man jobbar natt. Alla har olika teorier, så när jag har vaknat så ska jag ta reda på lite mer.=)

Till frulle eller snarare kvällsmat blev det havregrynsgröt med rivet äpple och mjölk.


Kolla va jag hitta

2011-07-05, 16:49:08 / Kategori: Allmänt


Lyckades hitta en lite detalj till min maskerad outfit som jag ska ha på lördag, kan ni gissa va jag ska vara?;)


Kan själv

2011-07-04, 23:12:35 / Kategori: Allmänt

Vad är det med killar och deras tro om att vi inte kan bestämma själva? Jag är i högsta grad kapabel till att bestämma över mitt egna liv. Eller borde man bara se det som en komplimang att de ens bryr sig?
 Pjuuuh behövde bara få det ur mig...=)
Annars är allt toppen. Har precis varit ute och gått en powerwalk med Enya innan frukost. Mina ben är dock DÖDA efter mördar backintervallpasset.;)

Favvooutfit i värmen. Kortet är taget i herr fins lägenhet, men har samma kläder idag.=)


Malmöööö

2011-07-04, 19:28:27 / Kategori: Allmänt

Idag har jag vart i Malmö och shoppat med härliga Carolina. Blev lite inköp. Kan säga att det dock inte har vart så lätt att äta nyttigt idag, men frukosten och kvällisen blir iaf nyttig och nu ska jag ut och springa backintervaller med Ida. Kan ni fatta att jag redan är slu, men det är bara att köra hörrni!!!!!!!

Ett av alla inköp
Gult transparent linne från Gina Tricot=)


Spring för livet

2011-07-03, 22:09:21 / Kategori: Allmänt

Tusan gubbar, va strängt det är att springa i denna värmen. Men skönt när man kommer hem. Så idag har jag verkligen sattsat på min utmaning. Powerwalk, 9,1 km löpning, solning på stranden och färgning av utväxt. Gött är vad det är.
Finns det något som får en att må så bra som att vara brun och ha nyfärgat hår?

Har dessutom käkat världens smaskigaste kvällis, lättvaniljyoghurt med Färska jordgubbar, hackade sötmandlar och kanel. Helt galet gott


Då kör vi

2011-07-03, 18:58:56 / Kategori: Allmänt


Insåg att det är himlans jobbigt att lägga ut bild och vikt, jobbigare en vad jag trodde. Blir lätt någon ätstörningsblogg av det och det vill jag ju inte alls.
Men jag lägger inte ut någon vikt, men jag kan lägga ut hur mycket jag har gått ner på lördag, om jag nu går ner något. Dessutom lägger jag ut vad jag har ätit och tränat. Så ni får se att jag inte svälter mig haha.

Idag har jag gått 3km powerwalk innan frukost.
Frukost- havregrynsgröt m. mjölk och lågkalori äpplemos.
Mellis 1- 1/4 guantalope melon.
Middag- Kycklingfilé på Harrys med gorgonzola i, MUMS. Skippade dock potatisen men åt 15 st godisar, kunde ej motstå.=(
Mellis 2- Jordgubbar med mjölk.
Kvällsmat- Kommer bli kokospannkakor och bacon, blev lätt vaniljyoghurt med färska jordgubbar, hackade sötmadlar och kanel.

Ska dessutom hinna ut och springa en runda nu innan kvällisen.=) Blev 9,1km


En galen utmaning

2011-07-02, 22:56:56 / Kategori: Allmänt

Japp här kommer det. Jag har blivit galen.
Till saken, nästa helg är jag bjuden på en maskerad som jag har tänkt att gå på sen länge. Grejen är bara den att vissa omständigheter har gjort att jag inte vart så sugen på att gå, ni kanske kan lista ut. Men idag pratade jag med Emelie som övertalade mig till att jag självklart ska gå, man kan ju inte svika vännerna!!
Men hur i h***ete kommer man i sitt livs bästa form på en vecka, när man unnat sig lite väl mycket i några veckor?
Detta blir alltså själva utmaningen, att komma i så bra form som möjligt på en vecka. Dessutom ska jag ha en tight klänning på lördag med, så det kommer synas om jag inte är i form så att säga.
Jag vet att det är superduper ytligt och töntigt, men jag skiter i det för att jag kommer inte gå dit om jag känner mig i dålig form!


I bättre form en idag kan jag säga


Planen lyder iaf så här: Imorgon lägger jag ut bild, vikt och kanske mått för dagsformen och nästa lördag så får vi se hur det har gått. Varje dag uppdaterar jag hur jag har tränat och hur det går. Denna veckan kommer fokus ligga på förbränning, så många morgonpowerwalks och joggingrundor.
Erat jobb får bli att peppa mig.=)


Förra veckans träning

2011-07-02, 14:01:01 / Kategori: Allmänt
Här kommer förra veckans träning och eftersom det var midsommar helg så hann jag "bara" med fyra pass.

Måndag- Boxpass på friskis

Tisdag- Cirkelfys

Onsdag- Sprang plus backintervaller

Torsdag- Sprang 5,3 km och slog mitt personbästa=)

Fredag- Vila

Lördag- Vila

Söndag- Vila

Denna veckan så blir det också bara fyra pass eftersom jag är så jäkla trött psykiskt och fysiskt, jag orkar inte och har ingen motivation. Så istället ska jag åka till Peggens med mamma, pappa, Lisan och Tova och käka glass nu. Vem vet jag kanske får ett super sug efter att springa efteråt, men jag tror inte det.;)

Släpp fågeln fri

2011-07-01, 16:49:34 / Kategori: Allmänt

Det finns ju ett talesätt att -"släpp din fågel fri och kommer den tillbaka är den din". Men jag har funderat över det och vilket jäkla skit snack. En gång så släppte jag den jag älskade mest fri och han försvann och när han väl kom tillbaka och "var min" då såg jag han i ett annat ljus och ville inte ha han tillbaka. Man  skulle kunna säga att när jag släppte min fågel fri så kom jag inte ihåg varför just den fågeln var så bra och att det finns kanske en bättre fågel där ute.
Jag tror på att man ska ge frihet hela tiden men inte släppa taget, för då är risken att man mister det.



Kom förresten på att jag helt glömt att lägga ut förra veckans träning, så den kommer senare.
Trevlig helg.=)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!