Barn?

2012-01-30, 20:45:36 / Kategori: Allmänt

Kollade på Familjen Annorlunda igår och jag är helt galet impad av att dom pallar att ta hand om 10 barn när jag knappt kan tänka mig 1 i framtiden. Det sjuka är att barnen verkar så där relativt lugna och mysiga ändå och att föräldrarna verkar så där "dagisfröken kära" i barn, typ alla barn. Kul när de vuxna barnen säger att dom verkligen har trivts jättebra i en så stor familj, att dom inte klagar på att dom fått för lite tid med sina föräldrar.
I min familj är vi fyra barn vilket är mycket med samma föräldrar iaf.;) Men eftersom jag är riktigt mycke sladdis har jag ju levt tillsammans med alla syskon men också ensam med mamma och pappa i många år. Och jag kan ju säga att jag älskar mina syskon men jag har ju trivts OERHÖRT bra med bara mamma och pappa haha. Tur att jag har fått både och alltså syskon fast massa egentid med mamma och pappa.;)
Dröjer nog läääänge innan jag skaffar en parvel men då blir det nog bara en eller max två men med minst 5 år imellan, så de får massa egentid.
Vad tycker ni?

Sötaste syskonbarn


Carro

Jadu, jag förstår inte heller hur man orkar med så många barn! haha. Jag ska minsann ha en 2-3st. Ett ensambarn? aldrig. För många år emellan? ooohnej. Det ska vara typ 2år emellan för att de ska kunna ha roligt ihop också. =)



2012-01-31, 14:11:19 URL: http://carolineannamarie.blogg.se/

Marie

Så söt bild och gott mellanmåls tips ovanpå =D



2012-01-31, 20:06:16 URL: http://myflowergirl.blogg.se/

Carro

dumma bloggen! Det verkar gott med mellisen du gjort där uppe! (även om det inte ser så gott ut, haha)



Haha, ja, alla är vi olika!

Och ja, det är förstås sant, jag och brorsan har bråkat myyyyyyyyycket genom åren. haha. Kanske att man kommer lika närma varandra även om det är många år emellan, men jag tycker iaf det känns skönt att jag o mina syskon ändå kan umgås så bra idag, kan festa ihop osv, prata om saker på ungefär samma nivå, utan att det blir FÖR stor skillnad mellan oss.



Jag tror dock åsikterna om sådant här ofta beror på hur man själv är uppväxt.



2012-01-31, 22:16:39 URL: http://carolineannamarie.blogg.se/

Jouline♡

Det går inte att kommentera dina två inlägg här ovan bara så du vet.



Ja nu blir det lite mycket jobb, men det är mina två veckor som jag jobbar som mest på som kommer nu annars är det inte så mycket.



Bilderna på dig och dina vovvar var såå söta i inlägget högre upp :) åhh vad jag saknar min stora vovve Tilda nu när jag såg dig ligga så och mysa :)



kramar!



2012-02-01, 21:16:08 URL: http://stylebyjouline.blogg.se/

Anonym

d gick inte kommentera på dina två första inlägg.. tusan ska du till Indien? åh va underbart de lät!!!



2012-02-02, 08:39:10 URL: http://fabulousprincess.blogg.se/

Malin I Form

Hehe, det är roligt hur olika man tänker där! Jag är ju också sladdis men så kom ju Anne med ;p Som det är nu vill jag ha barn inom två år men hur många år emellan det ska vara har jag inte funderat på.. däremot inte mer än två! ;)



2012-02-02, 13:24:58 URL: http://www.maliniform.com

Malin I Form

Ska tillägga också att dessa nio år det är mellan mig o Marie är på tok för många.. ibland känns det inte alls som om vi är syskon och vi lever helt olika liv, tyvärr.



2012-02-02, 13:26:06 URL: http://www.maliniform.com



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!